BIVŠI TRENER CRVENO-BELIH PODIGAO BURU NA BALKANU: Telefon mi zvoni tri dana! Ne znam kome je Zvezda dala pare!
Foto: Starsport©

Ništa mu nije jasno

BIVŠI TRENER CRVENO-BELIH PODIGAO BURU NA BALKANU: Telefon mi zvoni tri dana! Ne znam kome je Zvezda dala pare!

Fudbal -

Nekadašnji trener Crvene zvezde Ljupko Petrović izjavio je nedavno da je postojao dogovor po kome su Davor Šuker i Robert Jarni trebali da pređu u Crvenu zvezdu, a blizu Marakane je bio i Slaviša Jokanović.

Petrović je pojasnio da su dvojica igrača već biti kaparisani i da bi crveno-beli ponovili uspeh iz Barija da nije izbio rat u Jugoslaviji.

"Davor Šuker i Robert Jarni su igrači koje smo već kaparisali i koji su trebali da dođu u Crvenu zvezdu u leto 1991. godine. Isto tako vam garantujem da bismo ponovili uspeh iz Barija, i to možda više puta. Međutim, izbio je rat i sve je to propalo. Žao mi je jer je Jugoslavija imala snagu da donese ne samo jednog već možda i više prvaka Evrope", rekao je Petrović.

Usledio je demanti od strane Roberta Jarnija. Nekadašnji hrvatski reprezentativac je rekao da nikada nije postojao njegov dogovor sa Crvenom zvezdom i da mu nije jasno kome su crveno-beli dali novac za njega.

"Zbog te izjave Ljupka Petrovića tri dana telefon mi nije prestao da zvoni. Zovu me svi prijatelji i poznanici i govore mi kako su pročitali tu vest. Moram da priznam da je nisam ni video dok mi nije poslata na mobilni. Jednostavno ne mogu da shvatim zašto je to Petrović izjavio kad to nije istina. Sa mnom o transferu u Zvezdu niko nikad nije pričao, niti me pitao da li bih ja tamo da igram. Da stvar bude još čudnija, ne znam kome je to Zvezda dala kaparu za moje usluge. Pojma nemam", rekao je Jarni za "Slobodnu Dalmaciju".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track