TUŠIRAO SE I IZNENADA OSETIO JAK BOL U GLAVI... Jeziva ispovest kolege Mihaela Šumahera! ŽIVOT MU JE PROMENJEN IZ KORENA
Foto: Pritnscreen/Instagram

STRAŠNO

TUŠIRAO SE I IZNENADA OSETIO JAK BOL U GLAVI... Jeziva ispovest kolege Mihaela Šumahera! ŽIVOT MU JE PROMENJEN IZ KORENA

Ostali sportovi -

Slavni brazilski sportista i nekadašnji Šumaherov kolega Rubens Baričelo pre nekog vremena otkrio je šokantne detalje iz svog života.

Baričelo je u ispovesti za medije iz Brazila otkrio kako mu je život bio ozbiljno ugrožen.

foto: Pritnscreen/Instagram

U januaru 2018. godine slavni Brazilac je završio u bolnici pošto je osetio nepodnošljiv bol u glavi.

"Kući sam se tuširao kada sam iznenada osetio jak bol u glavi. Na skali od jedan do deset rekao bih da je glavobolja bila jačine osam ili devet, užasno jaka. Nisam u početku želeo nikoga da budim i samo sam legao na pod, ali bolelo me je tako jako. Onda sam ipak probudio suprugu Silvanu i kada mi je još i pozlilo shvatio sam da je to situacija kada moram da se obratim lekaru", počeo je svoju dramatičnu ispovest Baričelo.

mihael šumaher i rubens baričelo
mihael šumaher i rubens baričelofoto: Profimedia

U bolnici su otkrili da je pretpeo blaži moždani udar. Ali to nije bilo sve, otkriven mu je i benigni tumor, te je ekspresno podvrgnut operaciji.

"Pronašli su mali tumor na mom vratu koji mi je uklonjen. Hteo sam da ga uklone jer iako je bio benigni, on bi narastao, a ja nisam želeo da se osećam nelagodno dok vozim trke. Kada sam izašao iz bolnice lekari su mi objasnili da imam svega 14% šanse da se oporavim ovako kako jesam", objasnio je Baričelo, bivši kolega slavnog Mihaela Šumahera koji se penzionisao 2011. godine nakon 11 ostvarenih Grand Pri pobeda u karijeri.

foto: Pritnscreen/Instagram

Danas se Baričelo naziva 'najsrećnijim čovekom na svetu'.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track