KAD IBRAHIMOVIĆU PUKNE FILM: Imam 300 miliona na računu i svoje ostrvo! Ubiću onog ko mi nešto kaže!
Foto: Profimedia

Zlatan u elementu

KAD IBRAHIMOVIĆU PUKNE FILM: Imam 300 miliona na računu i svoje ostrvo! Ubiću onog ko mi nešto kaže!

Fudbal -

Zlatan Ibrahimović je u šokantnom transferu 2018. godine prešao iz Mančester junajteda u Los Anđeles Galaksi kako bi doneo titulu u Holivud.

To se nije desilo, iako je Šveđanin svoj posao odradio pošteno. Na 56 utakmica je postigao čak 52 gola, ali nije imao kvalitet u ostatku tima.

To je Ibrahimovića prilično frustriralo, pa je često u svlačionici umeo da održi bukvicu saičgračima. Jedne takve situacije prisetio se Portugalac Žoao Pedro. Bilo je to 2018. godine posle poraza od Hjustona.

"Na kraju utakmice nam je održao govor. Rekao je: Ako ste došli ovde na plažu ili da prošetate Holivudom, samo to recite. Imam 300 miliona na računu, vlastito ostrvo i ovo mi zaista ne treba. Prvi koji mi kaže nešto ubiću ga".

Gde god je došao, Ibrahimović je osvajao trofeje. PSŽ, Barselona, Inter, Juventus, Ajaks, Milan... Ali to u Los Anđelesu nije uspeo i zbog toga nije hteo da produžiž ugovor na još jednu sezonu. U januaru je u 38. godini došao u Milan kako bi ih vratio na stare staze slave, ali korona virus je uništio njegov plan. Ibra ima ugovor na pola godine plus još jednu godinu, ali pitanje je šta će biti s njegovim statusom na San Siru nakon što je klub napustio sportski direktor Zvonimir Boban. A Šveđanin se na njegov nagovor i vratio u Seriju A.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track