CRVENO-BELI NASTAVILI AKCIJU: Kapiten Zvezde Milan Borjan sa sinom u poseti veteranima! VIDEO
Foto: Zvezda.rs

SJAJNO

CRVENO-BELI NASTAVILI AKCIJU: Kapiten Zvezde Milan Borjan sa sinom u poseti veteranima! VIDEO

Fudbal -

Velika akcija Crvene zvezde deli pakete pomoći članovima i legendama kluba starijim od 65 nastavljena je i danas, kada su na vrata najstarijih zvezdaša pakete, ali i osmehe donosili kapiten Crvene zvezde Milan Borjan zajedno sa sinom Filipom.

Nekadašnji evropski i svetski prvak pokazuje svoju veličinu. Već 10 dana crveno-beli autobus obilazi najstarije zvezdaše i donosi im osmehe upravo ispred njihovih domova. Danas je brojne zvezdaše u Zemunu svojim dolaskom obradovala Zvezdina hobotnica i predvodnik čete Dejana Stankovića, Milan Borjan. Takođe obišli smo i Jakovo, Bečmen, Staru Pazovu, Belegiš, kao i Batajnicu, a svuda su nas dočekala vedra i nasmejana lica naših zvezdaša.

Sa po dve kese, jednom potrošačkom i drugom, sastavljenom od suvenira našeg kluba, naš kapiten je delio od vrata do vrata članovima i legendama kluba starijim od 65 godina.

Ono po čemu se ovaj dan razlikuje od drugih, jeste upravo to što je naš prvi čuvar mreže sa sobom poveo i svog mališana Filipa, koji je sa maskom na licu zajedno sa tatom delio pakete i osmehe zvezdašima. Mnogo lokacija su zajedno u Zvezdinom autobusu obišli, popričali su sa ljudima koji su oduševljeno razgovarali sa našim kapitenom, a neki od njih su nam pokazali i njihovu impozantnu kolekciju dresova našeg voljenog kluba.

- Veoma lep gest svih nas iz Crvene zvezde. Mislim da su svi ljudi bili presrećni kada su nas videli, što su i pokazali kada su nas dočekali ispred njihovih vrata. Pokazali smo još jednom da Crvena zvezda misli o svojoj porodici. Meni je mnogo drago što sam upravo deo toga. Zvezdašima bih poručio da se strpe još malo, nadam se da ćemo ubrzo istrčati na teren Marakane i da ponovo čujemo taj huk sa tribina. Nadam se da će ih biti što više, uskoro se pokreću svi motori i Zvezda kreće opet da melje – naglasio je Borjan.

Zvezdin autobus će i od ponedeljka ponovo obilaziti naše najstarije članove, a pekete će deliti neki drugi fudbaleri.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track