Fudbaleri Partizana: Idemo na pobedu!

Partizan na Kipru

Fudbaleri Partizana: Idemo na pobedu!

Fudbal -
Crno-beli s optimizmom dočekuju večerašnji meč s kiparskim prvakom AEL u Larnaki

Preveliki optimisti.Fudbaleri Partizana večeras (19.45, RTS) u Larnaki igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona protiv kiparskog prvaka AEL. Protivnik Partizana crno-belih je u predvečerje duela uspeo da registruje još jednog, šestog po redu, portugalskog fudbalera Orlanda Saa, tako da trener Vladimir Vermezović dobija novi argument da ih naziva „portugalskom ekipom“.Uprkos „legiji stranaca“ iz Portugala, Angole i Brazila, u timu srpskog predstavnika veruju da pobeda na gostovanju nije za njih nemoguća misija.- Idemo da pobedimo, jer svaki put kad izađemo na teren imamo istu želju. O drugačijem ishodu ne razmišljamo. Popeli smo se jedan stepenik bliže Evropi, pa nas zato očekuje i nešto teži zadatak nego u prethodnom kolu. AEL je jaka, čvrsta ekipa, ali mi idemo da igramo fudbal, da ponovimo sve što je bilo dobro u meču s Maltežanima i da pokažemo da smo popravili ono što nije valjalo - rekao je Goran Lovre, koji se oporavio od povrede.Poznavaoci fudbalski prilika na Kipru tvrde da će stadion „Adonis Papadopulos“ „goreti“ od podrške navijača domaćeg tima.- Nas to ne može da uplaši, jer smo mnogo puta igrali i pred boljim navijačima nego što su Kiprani. Što se mene tiče, lepše je igrati pred punim tribinama - rekao je Vladimir Volkov.

Bez dočekaKad su fudbaleri Partizana juče popodne stigli u Larnaku, na aerodromu ih nisu dočekali predstavnici medija. Crno-beli su sinoć odradili trening. Ekspedicija Partizana smeštena je u hotelu „Golden bej bič“.Prvi mečevi 3. kola kvalifikacija za LŠDinamo K. - Fejenord 2:1 (1:0)

Madervel - Panatinaikos 0:2 (0:1)

BATE - Debrecin18.00Hapoel Š. - Nefči18.30Molde - Bazel19.00Šerif - Dinamo Z.19.00AEL - Partizan19.45Anderleht - Ekranas20.00Kopenhagen - Briž20.00Maribor - Didelanž20.00Seltik - Helsinki20.45Kluž - Liberec20.45Fenerbahče - Vaslui20.45Slask - Helsingborg20.45AEL 19:45 PartizanLarnaka. Stadion „Adonis Papadopulos“. Kapacitet 22.000. Sudija: Stanislav Todorov (Bugarska).AEL: Degra - Ajrosa, Oun, Dosa Žunior, Dede - Žilberto, Lusijano Bebe, Vuo, Monteiro, Karlitos - Dikson. Trener: Pambos Hristodulu.Partizan: Stojković - Aksentijević, Ostojić, Ivanov, Volkov, Marković, Lovre (Ilić), Babović, Tomić, Marković - S. Šćepović. Trener: Vladimir Vermezović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track