POTVRĐENA SAZNANJA KURIRA: Imamo prvog fudbalera u Srbiji POZITIVNOG NA KORONU!
Foto: Starsport©

loše vesti

POTVRĐENA SAZNANJA KURIRA: Imamo prvog fudbalera u Srbiji POZITIVNOG NA KORONU!

Fudbal -

Informacije do kojih je Kurir nezvanično došao tokom dana da je jedan igrač Novog Pazara pozitivan na koronavirus potvrdio je generalni sekretar ovog kluba Fikret Međedović.

"Pre svih ostalih radnji, igrači, članovi stručnog štaba i svi zaposleni u klubu podvrgnuti su testu na koronavirus. Od 34 lica imali smo jedan pozitivan nalaz. U pitanju je fudbaler. Iz tog razloga bili smo prinudjeni da odložimo početak priprema, koji će uslediti u najskorije moguće vreme. Dobro je što su fudbaleri iz drugih gradova po dolasku u Novi Pazar dobili zaseban smeštaj, pa jedni s drugima nisu dolazili u direktan kontakt", rekao je Međedović.

On je naveo da su se u klubu ponašali prema instrukcijama Fudbalskog saveza Srbije i da su preduzeli sve neophodne mere predostrožnosti.

"Uradili smo sve kako bi se treninzi održavali u skladu sa naloženim merama Vlade Srbije i Ministarstva omladine i sporta. Sve prostorije u klubu su dezinfikovane i stvoreni su svi potrebni uslovi za nesmetan dolazak i povratak fudbalera sa treninga", pojasnio je Međedović.

Miloš Bjelinić / Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track