BORJANOVA PORUKA ZVEZDAŠIMA: Želimo duplu krunu, da obradujemo navijače!
Foto: Starsport©

bez publike na stadionima u srbiji

BORJANOVA PORUKA ZVEZDAŠIMA: Želimo duplu krunu, da obradujemo navijače!

Fudbal -

Golman Crvene zvezde Milan Borjan poručio Delijama da igrači imaju veliki motiv da zbog praznih tribina posle 13 godina osvoje prvenstvo i kup Srbije

Marljivo rade fudbaleri Crvene zvezde, uželeli su se grupnih treninga a kapiten Milan Borjan jedva čeka 30. maj i da ponovo povede tim na zvaničnu utakmicu. Zvezdina hobotnica na golu ističe da će crveno-beli dati sve od sebe da odbrani titulu i osvoji kup, a takođe se osvrnuo i na humanitarnu akciju pomoći najstarijim članovima kluba.

- Prelepo je vratiti se na teren. Uživanje je ponovo biti na Marakani posle 45 dana tokom kojih smo bili van terena. Uželeli smo se svega, naročito da se vidimo i popričamo između sebe. Bilo je teško trenirati sam kod kuće, ali evo nas trojica smo tu. Mladi Katić je velika perspektiva Crvene zvezde. Mnogo je lepo raditi sa njim. Voli da sluša i uči, a to je najbitnije. Naravno, tu je i golman Popović sa kojim sam zajedno u ekipi već dugo vremena, a nalazimo se u istoj smo kategoriji i formi. Lepo je videti ih i ponovo raditi sa njima – naglasio je Borjan.

foto: FK Crvena Zvezda

Kapiten crveno-belih nije krio da jedva čeka da ponovo igra utakmice, ali žali jer će se mečevi odigravati bez publike.

- Iskreno jedva čekamo da krenu utakmice. To nas sve ispunjava, kako igrače tako i navijače. Jedva čekamo da sve krene. Jedina loša vest za nas je ta da ćemo igrati bez prisustva naših vernih navijača koji neće moći da budu na tribinama. Biće teško, naročito što smo navikli na njih, uvek su tu za nas, prosto dišemo zajedno, ali šta je tu je. Potrudićemo se da ih obradujemo iako nisu tu, a verujem da će biti itekako srećni. Vraćamo se utamicama i to je najbitnije.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Crvenu zvezdu očekuje i takmičenje u Kupu Srbije, a Borjan ističe da su ambicije kluba uvek najveće.

- Dugo se čeka ta dupla kruna. Ove godine, kao i svake prethodne, ćemo dati sve od sebe da osvojimo i trofej u Kupu Srbije, kao i titulu. Imamo želju i motiv, u šampionatu smo na korak do titule, a Bože zdravlja da osvojimo i Kup pa da slavimo duplu krunu na kraju ove sezone.

foto: Zvezda.rs

Čuvar mreže prvaka države ponosan je na svoj tim jer su pomogli najstarijim navijačima u sklopu akcije “Od Zvezde s ljubavlju”.

- Pokazali smo da Zvezda nije samo fudbalski klub, već jedna velika porodica i da brinemo o našim članovima, o ljudima u klubu, kao i o onima koji nas podržavaju na tribinama. Pokazali smo da imamo veliko srce i to me mnogo raduje, jer je Zvezda možda i jedini klub na svetu koji je obradovao svoje navijače na takav način i stvarno sam preponosan na ceo svoj tim što smo svi zajedno učestvovali u tome – podvukao je Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde.

Kurir sport

Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track