HRVAT ŽELI SRBINA: Reprezentativac "orlova" pred odlaskom u Premijer ligu! (FOTO)
Foto: AP

kapitalac za male pare

HRVAT ŽELI SRBINA: Reprezentativac "orlova" pred odlaskom u Premijer ligu! (FOTO)

Fudbal -

Slaven Bilić namerava da iskoristi lošu situaciju u Bešiktašu i angažuje Adema Ljajića

Adem Ljajić velika je želja menadžera Vest Bromvič Albiona Slavena Bilića. Drugoplasirani tim Čempionšipa koji bi od naredne sezone trebalo da igra u Premijer ligi zainteresovan je za kreativnog ofanzivnog fudbalera reprezentacije Srbije.

foto: EPA/TOLGA BOZOGLU

Adem Ljajić (28) imao je promenljivu sezonu u redovima turskog Bešiktaša, narodski rečeno do sjaja do očaja. Briljirao je u nekim utakmicama, dok je u nekima bio bleda senka ranijih partija. U Bešiktašu mu zameraju što je bio i među kolovođama u svlačionici koji su se pobunili zbog mogućeg smanjenja plata, još pre koronavirusa. Nekadašnji fudbaler Partizana stigao je u Bešiktaš 2018. godine iz Torina na pozajmicu, da bi ga turski klub otkupio od Italijana posle jedne sezone za 6.000.000 evra.

foto: Dado Đilas

Slaven Bilić je nekada bio trener Bešiktaša i odlično poznaje prilike u tom turskom klubu. Svestan je nimalo dobre finansijske situacije u redovima crno-belih iz Istanbula i to želi da iskoristi kupovinom Adema Ljajića, čija cena sigurno ne bi trebalo da bude veća od one koju su u Bešiktašu dali Torinu pre godinu dana.

Kurir sport/A.R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track