LUKINA GORKA BAJKA: Uspon i pad dečaka koji je spavao u GEPEKU! Vinuo se u zvezde, a onda je sudbina POMRSILA KONCE
Foto: Profimedia

TEŽAK PUT DO SLAVE

LUKINA GORKA BAJKA: Uspon i pad dečaka koji je spavao u GEPEKU! Vinuo se u zvezde, a onda je sudbina POMRSILA KONCE

Fudbal -

Sve je počelo kao bajka, ali kako će se završiti...

Od dečaka koji je sa ocem spavao u gepeku, pa sve do potpisa za "kraljevski klub", san svakog fudbalera postao je stvarnost za Luku Jovića, a onda je usledio sunovart talentovanog igrača koji umesto da zablista, preživljava još jedan težak trenutak u svojoj karijeri.

foto: Profimedia, Printscreen

Život nije mogao lepše da nagradi dečaka kome je fudbal bio sve, koji je samo sanjao da zaigra za prvi tim Zvezde. U crveno-belom dresu pokazao je raskošan talenat, pohvale su stizale sa svih strana, a onda i interesovanje Benfike za koju Luka potpisuje ugovor 2016. godine.

foto: Profimedia

Međutim, portugalski klub pravi, ispostaviće se kasnije, sudbonsoni potez za srpskog igrača - šalje ga na pozajmicu u Ajntraht. Velika greška Benfike bio je bljesak koji je Luku vinuo u zvezde.

Fantastične partije u Bundesligi nisu promakle ni čelnicima Reala koji su brže-bolje odlučili da ga dovedu u svoje redove.

foto: Profimedia

I tako je Luka Jović postao najskuplji srpski igrač i šesti najskuplji fudbaler u istoriji Reala. Madriđani su za srpskog fudbalera platili 60 miliiona evra!

A onda, bajka je počela da poprima gorak ukus, lopta nikako nije htela u gol, a i kada zatrese mrežu oglasi se sudija i ponošti pogodak.

Sve oči su uprte u Luku koji se potrudio da pažnju na sebe privuče stvarima koje nisu vezane za fudbal i teren.

foto: Printscreen/Instagram

A onda posle brojnih skandala, kada se činilo da će se konačno skrasiti i burnu sezonu privesti kraju, desila se povreda stopala koja ovih dana puni stranice španskih medija.

Koji će biti sledeći potez Luke Jovića čekamo da vidimo...

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track