SRBI IZREŠETALI KORONA VIRUS! PET KOMADA ZA VIKEND: Ko kaže da nema loptanja? (FOTO)
Foto: Profimedia

Raspoloženi

SRBI IZREŠETALI KORONA VIRUS! PET KOMADA ZA VIKEND: Ko kaže da nema loptanja? (FOTO)

Fudbal -

U tri svetske lige koje se igraju (Belorusija, Južna Koreja i Farska Ostrva) srpski internacionalci dali su neverovatnih pet golova...

Čak pet golova delo je naših igrača u tri svetske lige koje su se igrale proteklog vikenda!

Fudbal se igra u samo tri lige na planeti, ali i to je više nego dovoljno za srpske fudbalere. Krenućemo od Belorusije gde zapravo nisu ni stajali tokom pandemije korona virusa.

Nemanja Milić ušao je na teren za BATE u 71. minutu. Do kraja meča postigao je dva gola i time je doneo pobedu svom timu nad Smolevičiom od čak 5:3. Na drugom delu Evrope, blistao je Uroš Stojanov. Iskusni srpski napadač dao je dvagola za Fuglafjodur koji je pobedio Skalu sa 2:1. Reč je o klubovima sa Farskih Ostrva.

foto: Profimedia

I za kraj - Južna Koreja. Pohang je bio bolji od Busana sa 2:0, a drugi gol za domaći tim delo je Aleksandra Paločevića, nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije.

Svi oni su bili efikasni, a pod njih na terenu su još bili Aleksandar Filipović (BATE), Nikola Antić (Sologorsk), Igor Ivanović (Sologorsk), Aleksandar Pešić (Seul), Filip Đorđević (Fuglafjodur), Miloš Budaković (Fuglafjodur), Deni Pavlović (Klaksvik) i Vukašin Tomić (Vikingur).

(M. B.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track