TRENER INĐIJE NAKON ŽREBA U KUPU Aleksandar Janić: Dobili smo najtežeg protivnika, ali smo i privilegovani!
Foto: Starsport

reakcije

TRENER INĐIJE NAKON ŽREBA U KUPU Aleksandar Janić: Dobili smo najtežeg protivnika, ali smo i privilegovani!

Fudbal -

Trener fudbalera Indjije Aleksandar Janić rekao je da je njegova ekipa privilegovana što će i treći put ove sezone igrati protiv Crvene zvezde i da će dati sve od sebe četvrtfinalnoj utakmici Kupa Srbije.

"Nekoga smo morali izvući. Zvezda. Najteži protivnik. Ali, opet, Kup takmičenje je uvek zanimljivo i neizvesno. Mi smo možda sa jedne strane privilegovani jer igramo treću takmičarsku utakmicu u ovoj sezoni sa Crvenom zvezdom, što Indjija nema tako često priliku. Naravno da je Zvezda veliki favorit, kao i u prethodnoj utakmici, veći će pritisak biti na njima. Mi možemo da uživamo u još jednom spektaklu u Indjiji i da pokušamo da damo sve od sebe", rekao je Janić za klupski sajt.

Fudbaleri Indjije igraće 3. juna na svom terenu protiv Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Jedan od kapitena Indjije Srdjan Dimitrov rekao je da se njegova ekipa pokazala u duelima sa crveno-belima i da se nikoga ne plaši.

"Sigurno je da je Zvezda već osvojila šampionsku titulu. Naravno sada će sve oči biti uprte u taj Kup. Oni žele duplu krunu, ali mi igramo kući na svom terenu. Pokazali smo se na 'Marakani', pokazali smo se ovde u Indjiji. Mi nemamo koga da se plašimo. Izaćićemo na teren. Daćemo sve od sebe, pa neka bolji pobedi", naveo je Dimitrov.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track