GASKOJN PROZVAO ZVEZDE MANČESTERA: Runi je BABO*EBAC, Gigs bio sa ŽENOM svog BRATA, Ferdinand bežao od testova na DROGU!
Foto: AP

razvratni junajted

GASKOJN PROZVAO ZVEZDE MANČESTERA: Runi je BABO*EBAC, Gigs bio sa ŽENOM svog BRATA, Ferdinand bežao od testova na DROGU!

Fudbal -

Nekadašnji engleski fudbaler Pol Gaskojn igrao je za nekoliko klubova na Ostrvu, ali nikad nije obukao dres Manečster junajteda.

Sada je objasnio i zašto.

Poznat po svom raskalašnom životu, po brojnim skandalima, popularni Gaza pričao je o ponudi "crvenih đavola" koju je načelno prihvatio, ali se u poslednjem trenutku predomislio i potpisao za Totenhem.

foto: Profimedia

Legendarni menadžer Manečster junajteda Ser Aleks Ferguson ne krije da je Gaza bio vanserijski fudbaler, ali smatra da je napravio grešku kada nije došao na Old Traford. Ne fudbalsku, nego životnu. Ferguson smatra da bi Gaskojn bio pod budnim okom menadžerskog tima i da ne bio "srenuo s puta" na staze pune alkohola i skandala.

foto: AP

- A kako bi sve to bilo drugačije? Kako? Rio Ferdinand je izbegavao testove na drogu, a Erik Kantona je udario neku budalu na tribinama. Vejn Runi je je.ao babe, a Rajan Gigs imao seks sa ženom svog brata - ispričao je Gaza, pa zaključio: - To je bio je.eni pakao, čoveče. I sad oni nešto našli da pričaju!

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track