ZBOG LJUBAVI JE OSTAVILA SVE Kako su zavoleli Arijana i Siniša Mihajlović: Došao je kod mog oca... (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

LJUBAVNA BAJKa

ZBOG LJUBAVI JE OSTAVILA SVE Kako su zavoleli Arijana i Siniša Mihajlović: Došao je kod mog oca... (FOTO)

Fudbal -

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović više od dve decenije živi u skladnom braku sa nekadašnjom voditeljkom italijanskog porekla, Arijanom Rapaćoni.

"Postoji ljubav za ceo život, jer ja svoju suprugu volim i danas kao što sam je voleo prvog dana, možda i više. U početku je to više bila strast, neko ti se svidi, postoje neke stvari koje ti se sviđaju i privlače te. Kako vreme prolazi, strast može da se smanji, ali je ljubav sve veća i veća. Što više vremena prolazi, manje je pokazuješ, ali više osećaš, intenzivnija je i dublje u tebi", rekao je Mihajlović pre 10-tak godina o odnosu sa suprugom Arijanom.

foto: Pritnscreen/Instagram

Njih dvoje važe za skladan par, a Arijana važi za prelepu i pre svega seksi damu u petoj deceniji života i pored toga što je rodila petoro dece.

foto: Pritnscreen/Instagram

Arijana kaže da se nikada nije pokajala što je napustila karijeru i posvetila se porodici.

❤️ RICORDI ❤️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

"Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me osvojio svojom slatkoćom. I tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi", ispričala je lepa Italijanka za tamošnje medije, a zatim se osvrnula na borbu sa leukemijom.

foto: Printskrin/Instagram

"Ovo su bili teški meseci, sve vreme sam uz njega. Suočili smo se sa tim bez gubljenja kontrole. Moram reći da smo jedni drugima dali snagu", rekla je Arijana.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track