SUDBINA ILI NEVEROVATNA SLUČAJNOST?! Broj 19 je bio i ostaće MISTERIJA porodice Mihajlović, ovako je o tome govorila Viktorija
Foto: Instagram

NEREALAN PODATAK

SUDBINA ILI NEVEROVATNA SLUČAJNOST?! Broj 19 je bio i ostaće MISTERIJA porodice Mihajlović, ovako je o tome govorila Viktorija

Fudbal -

Sudbina, slučajnost, ili nešto treće... Šta god da je u pitanju, broj 19 prati porodicu Mihajlović.

Siniša Mihajlović je sahranjen u Rimu, 19. decembra, tri dana nakon što je preminuo posle teške borbe sa leukemijom.

Vest o smrti srpskog trenera pogodila je javnost i ljubitelje fudbala širom sveta, a na njegovoj sahrani skupio se veliki broj ljudi iz fudbala, klubova u kojima je Siniša Mihajlović igrao i radio kao trener, kao i navijači istih.

Kada je reč o broju 19 i povezanosti sa porodicom Mihajlović, o tome je govorila Viktorija, Sinišina ćerka.

Ona je u maju 2020. godine, veče uoči objavljivanja knjige "Siniša, moj otac" podelila sa javnošću zanimljiv detalj iz života njene porodice.

Naime, lepa ćerka srpske fudbalske legende otkrila je da nju i njene najbliže broj 19 prati kroz život i da je skoro cela porodica Mihajlović rođena na ovaj datum.

- Rođena sam 19. februara, moj brat Dušan roden je 19. aprila, a Miroslav, moj drugi brat, 19. jula. Moja baka 19. marta i moja rođaka 19. avgusta. Moj deda je rođen pod brojem 19, a njegov otac, takođe rođen 19. ... Moja knjiga će biti objavljena 19. čistom slučajnošću, ili možda ne ... Ovaj broj me je uvek pratio, a i ovom prilikom pokucao je na moja vrata i ja sam bila srećna što sam otvorila - napisala je Mihina ćerka.

Od ovog decembra će broj 19 imati još jedno značenje, a nažalost, za porodicu Mihajlović, Sinišine prijatelje i sve koji su poštovali njegov lik i sve što je uradio za fudbal, 19. decembar neće buditi lepe emocije.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track