SILAĐI JE NOVI KRALJ SRPSKIH STRELACA: Centarfor TSC demolirao Ivanjičane, dao je ukupno 15 golova!
Foto: Starsport©

Golgeter

SILAĐI JE NOVI KRALJ SRPSKIH STRELACA: Centarfor TSC demolirao Ivanjičane, dao je ukupno 15 golova!

Fudbal -

Zanimljivo, njegovi pratioci Nenad Lukić i Nikola Petković takođe su postizali golove u utakmici TSC - Javor 6:1

Superliga ima novog najboljeg strelca, a on ne dolazi iz Crvene zvezde ili Partizana, već iz najprijatnijeg iznenađenja domaćeg fudbalskog prvenstva - TSC. Vladimir Silađi je prvi golgeter šampionata sa 15 golova!

Zanimljivo, u stopu ga prate, saigrač iz TSC Nenad Lukić sa 14 golova i Nikola Petković iz Javora, sa takođe 14 pogodaka. Raritet je da su sva trojica postizali golove u današnjem meču.

foto: www.fktsc.com

TSC je ubedljivo pobedio Javor iz Ivanice rezultatom 6:1 (2:0), a Silađi je dva puta pogađao mrežu gostiju. Dva pogotka dao je i iskusni Đuro Zec, a po jedan Nenad Lukić i Janko Tumbasević. Počasni pogodak za Ivanjičane postigao je Nikola Petković.

foto: www.fktsc.com

Vladimir Silađi je iskusan fudbaler, rođen pre 27 godina u Novom Sadu. U mlađim kategorijama igrao je za novosadske klubove Proleter i Vojvodinu. Potom je bio član niželigaša Sloge iz Temerina, Timoka iz Zaječara i ČSK iz Čelareva. U TSC iz Bačke Topole je već petu sezonu.

foto: www.fktsc.com

Od početka sezone jedan je od ključnih fudbalera trenera Zolatana Saboa. Ovom pobedom TSC je istakao ozbiljnu kandidaturu da u debitantskoj sezoni u Superligi izbori plasman u Evropu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track