VULETIĆ ZA KURIR: Nasilje me neće sprečiti da govorim o neregularnostima u srpskom fudbalu! Citirao i NJEGOŠA
Foto: Starsport©

OTVOREN DO KRAJA

VULETIĆ ZA KURIR: Nasilje me neće sprečiti da govorim o neregularnostima u srpskom fudbalu! Citirao i NJEGOŠA

Fudbal -

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić objasnio je u izjavi za "Kurir" šta se dogodilo prilikom posete delegacije Partizana Vranju.

Delegacija FК Partizan, koju su predvodili prof. dr Vladimir Vuletić, potpredsednik kluba i Milorad Nikolić, zamenik generalnog direktora, posetila je IV brigadu Кopnene vojske u Vranju.

"Nakon posete, protokol je predvideo rucak u obliznjem restoranu. Pred kraj rucka, pet osoba su prisli nasem stolu (pored mene su bili predstavnici Vojske Srbije, Milorad Nikolic, zamenik generalnog direktora FKP, sudija Osnovnog suda u Vranju) i zapoceli salvu uvreda i pretnji. Prevashodno su se obracali meni i isticali svoju povezanost sa lokalnim klubom Dinamo pa su u jednom momentu nasrnuli na mene i delegaciju zahtevajuci da napustimo restoran i Vranje. Pribrani i potpuno svesni situacije, nismo reagovali vec smo odmah pozvali pripradnike MUP koji su se brzo odazvali. Pripadnici protokola su prepoznali da je napadace predvodio sin Dragana Antica-Recka a u toj ekipi bilo je lica koja su vec pravosnazno osudjivana. Moja poruka je da nasilje mene nece spreciti da govorim o nepocinstvima u srpskom fudbalu, koje u velikoj meri reprezentuje ovaj klub, čiji je predsednik osumnjicen za kladionicarsko namestanje rezultata fudbalskih utakmica u Nemackoj, koji je Zvezdi porucivao da cuva svoj tim za Suduvu pred utakmicu Zvezda-Dinamo, čiji je klub bio predmet istrage Eticke komisije FSS na osnovu prijave UEFA, a čiji predsednik vrsi nasilje nad igracima ovog kluba u svlacionici. Na nasilje odgovaram Njegosevim recima: “Svak’ je rodjen da po jednom umre, cast i bruka zive dovijeka”, a posle ovoga: Vranje je celo - crno-belo",rekao je Vuletić za " Kurir".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track