OGNJENE, ČEKAMO TE Anderleht oprostio Vranješu SEKS AFERU i želi ga ponovo u timu!
Foto: Profimedia

Pravac brisel

OGNJENE, ČEKAMO TE Anderleht oprostio Vranješu SEKS AFERU i želi ga ponovo u timu!

Fudbal -

Ognjen Vranješ neće ostati u AEK-u, jer ga Anderleht želi nazad u Briselu! Iskusni defanzivac ima još dve godine ugovora sa belgijskim velikanom, koji planira da mu ponovo pruži šansu.

Oprostili su u Anderlehtu seks aferu Vranješu i novi sportski sektor kluba želi da ga vidi na treninzima. To je razočaralo sve navijače AEK-a, jer Ognjen u Atini ima status legende kluba. Uostalom, izabran je u najbolji tim decenije žuto-crnih!

Vranješ će morati da se javi na prozivku trenera Frenkija Ferkoternena, koji ga dobro poznaje jer je dugo radio u Rusiji (Vranješ igrao za Krasnodar, Spartak Vladikavkaz i Tom iz Tomska).

Sa druge strane, AEK želi da zadrži Vranješa do kraja sezone jer im je neophodan u odlučujućem kolu pred plej-of, kao i završnici Kupa Grčke. Zbog toga su pisali Anderlehtu i tražili da im produže pozajmicu na kojoj se nalazi Banjalučanin, ali u Briselu i nisu nešto raspoloženi da pozitivno odgovore na te molbe.

Kako su počeli problemi

Problemi za Ognjena Vranješa u Anderlehtu počeli su kada je u javnosti isplivala njegova seks afera sa jednom pevačicom.

Međutim, to nije previše uticalo od ovog fudbalera koji je vratio u grčki AEK i tamo nastavio da sjajnim igrama.

Šta o njemu misle u Atini vidi se iz želje svih u klubu da ga zadrže i dalje na pozajmici...

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track