GROFU KARANTIN NIJE TEŠKO PAO: Gledao serije "Narkos", "El Čapo", "La kaza de Papel" i Dragčeta!
Foto: Crvenazvezdafk.com

filmofil

GROFU KARANTIN NIJE TEŠKO PAO: Gledao serije "Narkos", "El Čapo", "La kaza de Papel" i Dragčeta!

Fudbal -

Bivši trener Crvene zvezde i stručnjak ruskog kluba Krila Sovjetov objašnjava kako je provodio dane izolacije u Srbiji i Rusiji

Miodrag Božović je posle povratka u Rusiju morao u karantinu da provede 14 dana. Izolacija je istekla u subotu, a u nedelju je već vodio trening.

Šta ste radili tokom protekle dve nedelje?

- Bio sam u karantinu, ispoštovao sve mere. Kao stranac, to sam bio u obavezi da uradim. Dva puta sam bio testiran i nalazi su oba puta bili dobri. Srećan sam što sam ponovo mogao da radim sa igračima i što sam se vratio poslu - rekao je Grof.

Kako ste proveli karantin u Rusiji i Srbiji?

- Mogu reći da mi nije teško pao. Čovek je čudo, navikne se na sve kad mora. Nedostajala mi je samo šetnja, ali imao sam bicikl u kući, pa sam tako održavao fizičku kondiciju koliko sam mogao. Gledao sam mnogo serija i filmova.

Koje?

- Odgledao sam sve tri sezone serije "La kaza de Papel", zatim "Narkosa" i "El Čapa". I sve sezone serije "Birmingemska banda". U Srbiji sam gledao Dragčeta i seriju "Moj rođak sa sela". Uživao sam uz Dragana Jovanovića i Vojina Ćetkovića - kroz smeh je poručio Božović.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track