ZNA SE KO ĆE DA IGRA FINALE KUPA, ALI NE I GDE! Marakana prva opcija, ali evo šta poručuju iz Zvezde
Foto: Starsport©

ZANIMLJIVO

ZNA SE KO ĆE DA IGRA FINALE KUPA, ALI NE I GDE! Marakana prva opcija, ali evo šta poručuju iz Zvezde

Fudbal -

Fudbaleri Partizana i Vojvodine odmeriće snage 24. juna u finalu Kupa Srbije, a trenutno pitanje od "milion dolara" jeste na kom stadionu će se održati meč za trofej u ovom takmičenju.

Prema propozicijama FSS nominalni domaćin finala je još pre početka sezone bio stadion Partizana. Međutim, poslednjih godina u istim propozicijama piše i da ukoliko, kao sada, crno-beli budu učesnici finala, ovaj meč treba da se igra na stadionu Crvene zvezde.

Međutim, prema informacijama Večernjih novosti, iz Zvezde je danas poslat dopis FSS-u da na ovom stadionu uskoro počinju neophodni radovi na rekonstrukciji, pa bi to finale bilo teško izvodljivo na ovom stadionu.

S druge strane, iz Novog Sada su se u istom danu setili da pošalju kandidaturu da stadion "Karađorđe" bude domaćin finala, iako u propozicijama piše da je moguće da se finalisti Kupa dogovore sami, bez presude FSS-a.

Novosti saznaju i da se razmišlja i o niškom "Čairu", pa i Gradskom stadionu u Subotici, što je nedavno bila i želja trenera Partizana Sava Miloševića.

Kurir sport / Večernje novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track