MESI NIJE VIŠE LAMBERSEKSUALAC: Leo kao dečak, deset godina mlađi bez brade! FOTO
Foto: EPA/JUANJO MARTIN

majstor ostao majstor

MESI NIJE VIŠE LAMBERSEKSUALAC: Leo kao dečak, deset godina mlađi bez brade! FOTO

Fudbal -

Sjajni Argentinac promenio imidž, pustio kosu, obrijao lice, ali i dalje ima magiju u nogama što su osetili fudbaleri Majorke posle 0:4 na njihovom stadionu

Nije u pauzi "budžio" mišiće ko Kristijano.

Leo Mesi menja imidž, ali magija sa loptom i dalje jako deluje na njegove protivnike. Dokaz su dve asistencije i gol za pobedu nad Majorkom za 4:0 i beg na pet bodova prednosti u odnosu na Real Madrid.

Kada je 7. marta poslednji put izveo tim Barselona na prvenstveni meč, sjajni Argentinac je još gajio imidž tzv lamberseksualca, klasično podšišanog muškarca sa dužom bradom, kome samo sekira nedostaje pa da slika o modernom drvoseči bude kompletna.

U subotu je, međutim, posle 98 dana pauze izašao pred kamere kao dečak. Duža kosa, začešljana u stranu, sveže izbrijanog lica kao Tobi Megvajer u Spajdermenu. Tako su ga videle društvene mreže koje su bile preplavljene slikama ovog poređenja. Ali, što se tiče igre, na terenu je slika bila ista kao i pre korone.

Mesi je sam demontirao domaću Majorku. Uspeo je za 90 minuta dva puta da asistira saigračima, a onda u 93. minutu i desnicom da zakuca loptu u mrežu za konačnih 0:4.

Ovim golom 20. po redu u prvenstvu, Argentinac je postao jedini igrač u istoriji španske lige koji je u 12 sezona postigao 20 i više golova. U koloni asistencija je takođe vodeći, jer je sa dva dodavanja na Majorki ostvario ukupno 14.

Upao na teren da se slika sa Mesijem

I posle korone gledaćemo lovce na selfije, avanturiste koji upadaju na terene i prekidaju fudbalske mečeve.

Niko ne ume da objasni odakle je momak sa dresom Argentine izleteo i kako je uspeo da prođe redarske službe da bi istrčao na travu sa igračima Majorke i Barselone da bi se fotografisao sa Đordijem Albom i Leom Mesijem. Koliko god se činilo nemogućim, njemu je to uspelo!

Kurir sport/ D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja