SRBIMA SAMO BOD PROTIV FENJERAŠA: Fjorentina nije uspela da dobije Brešu
Foto: Profimedia

Serija A

SRBIMA SAMO BOD PROTIV FENJERAŠA: Fjorentina nije uspela da dobije Brešu

Fudbal -

Fudbaleri Milana pobedili su večeras na gostujućem terenu Leče sa 4:1, u utakmici 27. kola italijanskog prvenstva.

Milan je poveo u 26. minutu golom Samua Kastiljeha, a zatim je u 54. minutu izjednačio Marko Mankosu iz penala. Minut kasnije "roso-neri" ponovo su poveli pogotkom Djakoma Bonaventure, a u 57. minutu prednost je udvostručio Ante Rebić. Konačan rezultat postavio je Rafael Leao u 72. minutu.

Milan je ostvario 11. pobedu u ligi i sedmi je na tabeli sa 39 bodova, koliko ima i šestoplasirani Napoli ali uz utakmicu manje.

Fudbaleri Lečea pretrpeli su treći uzastopni poraz, ukupno 14. u ligi i nalaze se u zoni ispadanja na 18. mestu sa 25 bodova. Isti broj bodova ali i utakmicu manje ima Djenova koja je prva iznad crte.

Fudbaleri Fjorentine i Breše odigrali su nerešeno 1:1.

Breša je povela u 17. minutu golom Alfreda Donarume iz penala, a bod domaćima obezbedio je Herman Peselja pogotkom u 29. minutu. "Ljubičasti" su od 70. minuta igrali sa desetoricom pošto je drugi žuti karton dobio Martin Kaseres. Tri minuta kasnije isključen je trener domaćih Đuzepe Jakini.

Fjorentina je treći put uzastopno odigrala nerešeno, ukupno 10. put i 13. je na tabeli sa 31 bodom. Breša je nastavila niz bez pobede i poslednja je sa 17 bodova.

Kasnije igraju Bolonja i Juventus.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track