RAT SE NASTAVLJA! VULETIĆ OPET OPASNO PECNUO BORJANA: Milane, ni ja nisam toliko srećan kad Zvezda primi gol (VIDEO)
Foto: @starsport, Printscreen

bura se ne stišava

RAT SE NASTAVLJA! VULETIĆ OPET OPASNO PECNUO BORJANA: Milane, ni ja nisam toliko srećan kad Zvezda primi gol (VIDEO)

Fudbal -

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić ponovo je u svom prepoznatljivom stilu isprozivao golmana Crvene zvezde Milana Borjana.

Bura se ne stišava! Rat na relaciji Vuletić - Borjan ne prestaje! Čelnik crno-belih ponovo je "pecnuo" kapitena Zvezde na društvenim mrežama.

Vuletić je na svom Tviter nalogu objavio video snimak iz perioda kada je Borjan branio za bugarski tim Ludogorec. Golman Zvezde je tada imao okršaj sa svojim aktuelnim klubom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Zvezda je na meču u Razgradu imala prednost 2:1, međutim, Rumun Klaudio Kešero je u 76. minutu postavio konačan rezultat (2:2). Borjan je bio na klupi, ali je dospeo u centar pažnje prilikom proslave gola, kamera je zabeležila kako strelcu Ludogoreca briše kopačku kojom je poslao loptu u mrežu crveno-belih.

Vuletić je objavio taj snimak i ostavio zanimljiv komentar:

"Ni ja nisam ovoliko srećan, kao Milan, kada Crvena zvezda primi gol", napisao je Vladimir Vuletić na Tviteru.

Podsetimo, sukob potpredsednika Partizana i kapitena Zvezde traje već duže vreme. Vuletić je u jednom intervjuu nakon derbija isprozivao Borjana, a golman crveno-belh mu nije ostao dužan. Očekuje se odgovor kapitena crveno-belih na novu provokaciju Vuletića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track