ĐOKOVIĆ U ZADRU IZAZVAO VELIKU PAŽNJU, PA OTKRIO: Pričao sam sa Modrićem o događajima koje bismo mogli da napravimo
Foto: Instagram

SARADNJA

ĐOKOVIĆ U ZADRU IZAZVAO VELIKU PAŽNJU, PA OTKRIO: Pričao sam sa Modrićem o događajima koje bismo mogli da napravimo

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se u Zadru gde se održava drugi deo humanitarnog turnira "Adria Tour" čiji je organizator prvi reket planete.

Velika pomama podigla se u Hrvatskoj povodom dolaska Novaka Đokovića, te je bio gost Dnevnika Nove TV gde je ispričao nekoliko zanimljivosti.

Đoković je otkrio da je prvi put u Zadru, kao i da nije znao da je to rodno mesto veziste Real Madrida Luke Modrića.

foto: Printskrin/Instagram

- Nisam znao. Nazvaću ga da mi da neku preporuku gde da odem, šta da radim, koga da upoznam. Nadam se da ću imati priliku i da jednom s njim boravim u njegovom gradu - rekao je Đoković i dodao:

- Nismo se čuli već neko vreme. Čuli smo se početkom godine i pričali o nekim događajima koje bismo mogli da napravimo zajedno, kako u regiji tako i u svetu. Naravno, Luku podržavam i pratim. On je jedan od najboljih fudbalera na svetu. Izuzetno dobar momak, porodični čovek. Mađioničar s loptom.

foto: Profimedia

Na pitanje da li smatra da je Modrić uz njega napravio najveću karijeru sportista s ovih prostora, Novak je rekao:

- Sigurno da je jedan od najvećih u istoriji s ovih prostora. Apsolutno. Osvojiti Zlatnu loptu u konkurenciji Mesija i Ronalda i ostalih igrača u ovoj eri je nešto tako veliko što ćemo shvatiti tek nakon što završi karijeru. To su rezultati koji su večni. To što je učinio s hrvatskom reprezentacijom, kako se odnosi prema nacionalnom dresu, zakucana pozicija u Real Madridu, najvećem klubu sveta.

foto: Profimedia

- Kada gledam njegove i svoje uspehe, kao direktnog učesnika i još uvek aktivnog, još ne možemo shvatiti veličinu toga. Stalno se nešto događa, život ide dalje i nekako nemaš vremena da se osvrneš i sagledaš stvari objektivno i vidiš što si napravio. Verovatno kada budemo imali vremena sešćemo na piće uz obalu i osvrnućemo se na sve to. Postigao je fenomenalan uspeh i želim mu sve najbolje.

(Kurir sport, Nova Tv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track