LEGENDARNI FATIH TERIM JURI DECU PARTIZANA: Turčin pikirao dvojicu crno-belih za jaču odbranu Galatasaraja (FOTO)
Foto: Profimedia

mete

LEGENDARNI FATIH TERIM JURI DECU PARTIZANA: Turčin pikirao dvojicu crno-belih za jaču odbranu Galatasaraja (FOTO)

Fudbal -

Legenda turskog fudbala Fatih Terim želi da vidi jednog od dva izdanka Partizanove škole u dresu Galatasaraja.

Prema pisanju portala Sporks, trofejni stručnjak planira da pojača odbranu za sledeću sezonu, a u planu mu je da dovede jednog od dva igrača koji su potekla u omladinskoj školi crno-belih.

foto: Starsport©

Prvi na listi je Strahinja Pavlović. Terim ga vidi u svom timu i veruje da dobijanje dozvole od Monaka ne bi bio problem, jer bi se Pavlović još jednu sezonu razvijao na pravom mestu pred povratak u jako takmičenje kakva je francuska liga.

foto: Starsport©

Druga želja je Svetozar Marković. On je igrač Olimpijakosa, ali se ove polusezone morao da razigra na pozajmicu u dresu Larise. Ipak i sa tri odigrane utakmice Marković je uspeo da ostavi dobar utisak na Turke, koji su voljni da ga dovedu na pozajmicu, a možda bi i pregovarali oko otkupa ugovora.

foto: Printscreen

Marković je za miliom i po evra prošlog leta u julu, prešao u Olimpijakos.

U sredu Vojvodina i Partizan igraju finale Kupa u Nišu, a večeras (19.00) u Novom Sadu rezultatski nebitan meč poslednjeg kola Superlige. Iz tog razloga ne očekuju se najjači sastavi na terenu, kvota na Vojvodinu je 3,20, a na Partizan 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Partizan.

Kurir sport/D.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track