MERAKLIJE NEZADOVOLJNE! Navijači Radničkog poslali pismo javnosti uz OVU poruku! FOTO
Foto: Printscreen

REAGOVALI NA PROZIVKE

MERAKLIJE NEZADOVOLJNE! Navijači Radničkog poslali pismo javnosti uz OVU poruku! FOTO

Fudbal -

Navijači Radničkog iz Niša popularne " Meraklije" odgovorili su upravi kluba na njihove prozivke.

Radnički je izveštaju meča odgovorio nezadovoljnim navijačima, nazvao ih "nesrećnicima koji žele da preuzmu klub",

- To ne mogu da rade oni koji tvrde da vole Radnički. Reč je o brutalnom pokušaju preuzimanja kluba od strane nesrećnika koji su za par stotina dinara spremni da skandiraju protiv svakoga. To nikada neće biti ljudi koji će voditi ovaj klub. Ovo nije slika Niša i Nišlija, već ogoljena želja pojedinaca da uđu u Radnički kako bi ga pokrali. Sada bi pojedinci da vode klub jer su shvatili da se ostvaruju sjajni rezultati i da je Radnički finansijski konsolidovan i stabilan. Sada kada je klub oporavljen oni pokušavaju da predstave rukovodstvo kao neprijatelje. Neprijatelje čega? Jakog i moćnog Radničkog koga se protivnici boje? Ovo rukovodstvo Radničkog napravilo je upravo takav klub. Na njihovu žalost pobedili smo TSC, a sa pobedama ćemo nastaviti i naredne sezone koja počinje već za mesec dana - poručili su iz kluba.

foto: Printscreen

Dan kasnije, grupa najvernijih navijača "Meraklije" odgovorila je na izjave rukovodstva i teško optužili aktuelnog prvog čoveka kluba ivicu Tončeva.

- Svesni smo velike greške koju smo načinili prihvatanjem ovog rukovodstva u trenutku njegovog postavljenja na čelo kluba, 2005. smo već jednom iz potpuno opravdanih razloga sprečili Ivicu Tončeva da od Radničkog napravi kladioničarski klub za igre "prvi daje gol" i "GG3+", ali smo onda, kada su njegovi apetiti ulaskom u politiku porasli na igru prelaza, napravili grešku i dozvolili mu da se vrati u Radnički" piše, između ostalog, u saopštenju navijača niškog kluba.

Meraklije su istakle i sledeće:

- Fudbalski klub je u par godina postao eksport-import firma za trgovinu fudbalerima. Od toga da nije bilo većih ambicija od lake zarade govori i nekoliko evropskih izleta kojima je pokušano da se manipuliše navijačima i prikažu se ambicije kluba i rukovodstva. Česte promene trenera ukazuju da je bilo teško naći poslušnike koji bi pronašli časne motive za rad u tako vođenom klubu u kome je neplaćanje igrača vremenom postala normalna stvar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track