RATOBORAN NA TERENU, GRUB U KREVETU! Starleta OPTUŽILA poznatog fudbalera: Bio je kao BUŠILICA na maksimalnoj brzini!
Foto: PrintScreen

BENG, BENG, BENG

RATOBORAN NA TERENU, GRUB U KREVETU! Starleta OPTUŽILA poznatog fudbalera: Bio je kao BUŠILICA na maksimalnoj brzini!

Fudbal -

Nekada poznati norveški fudbaler i levi bek Liverpula Jon Arne Rise je važio za jednog od najratobornijih igrača u fudbalu, a izgleda da od grubosti nije bežao ni u krevetu.

Tako barem tvrdi poznata britanska starleta Keti Prajs.

Ona se u svojoj autobiografiji dotakla bivšeg norveškog fudbalera i veoma detaljno opisala intimni odnos koji je imala za njim.

U knjizi je Rise naveden kao "Mister Iks", ali su potom ostrvski tabloidi otkrili kako se radi o nekada čuvenom igraču Liverpula koji je imao aferu sa Prajs.

A starleta je bila razočarana manjkom emocija tokom odnosa sa upravom Jonom Arneom Riseom:

- Beng, beng, beng... U jednom trenutku sam se uspaničila i pomislila: Sr**je, ako ovo uskoro ne prestane, zauvek ću ostati vezana za ovaj krevet. Umesto da vodi ljubav sa mnom, on je vodio ljubav na meni. Umesto da me nežno mazi, kao što to većina žena voli, bio je kao hilti bušilica na maksimalnoj brzini, napisala je Keti.

Rise je u Engleskoj bio od 2001. do 2008. dok je igrao za Liverpul, potom je otišao u Romu, da bi se 2011. vratio u Fulam i tamo igrao tri sezone.

Bio je poznat po ubitačnom šutu levom nogom i postigao je nekoliko fantastičnih golova u karijeri posebno iz slobodnih udaraca.

Feeling fierce today ❤️

A post shared by Katie Price (@katieprice) on

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track