NISAM OVDE DA BIH BIO MASKOTA Ibrahimović REŽIRAO PREOKRET NA SAN SIRU PA PORUČIO: Ja sam predsednik, igrač i trener!
Foto: EPA/ROBERTO BREGANI

MILAN SRUŠIO STARU DAMU

NISAM OVDE DA BIH BIO MASKOTA Ibrahimović REŽIRAO PREOKRET NA SAN SIRU PA PORUČIO: Ja sam predsednik, igrač i trener!

Fudbal -

Fudbaleri Milana pobedili su na svom terenu posle velikog preokreta Juventus sa 4:2, a prva zvezda domaćeg tima Zlatan Ibrahimović još jednom je demonstrirao klasu.

Juventus je poveo u 47. minutu golom Adrijena Rabioa, a prednost je udvostručio Kristijano Ronaldo u 53. minutu.

Posle toga Milan je za pet minuta postigao tri gola i preokrenuo. Prvo je strelac bio Zlatan Ibrahimović iz penala u 62. minutu, Frank Kesi je bio strelac u 66. minutu, a minut kasnije vodjstvo "roso-nerima" doneo je Rafael Leao.

Konačan rezultat postavio je Ante Rebić golom u 80. minutu.

Zlatan Ibrahimović je na ovom meču još jednom potvrdio da je klasa večna.

Šveđanin je gol dao iz jedanaesterca i pokrenuo veliki preokret na "San Siru".

"Ja sam mator, to nije tajna! Ali godine su samo broj. Radim dobro, u dobroj sam formi, igrao sam danas više nego u prošloj utakmici. Osećam se dobro, iskreno, pokušavam da pomognem timu u svakom pogledu", rekao je Ibrahimović za "DAZN".

foto: EPA/ROBERTO BREGANI

Kada je izašao iz igre i seo na klupu, konstantno je davao savete saigračima na terenu, pa je pitanje bilo da li je spreman za trenerski posao.

"Ja sam predsednik, igrač i trener! Ali jedina negativna stvar je ta što sam plaćen samo da budem igrač. Da sam bio ovde od prvog dana u sezoni, osvojili bismo 'Skudeto'", poručio je Šveđanin.

A na pitanje da li će ostati u Milanu i sledeće sezone, Ibrahimović nije precizno odgovorio.

foto: EPA/ROBERTO BREGANI

"Videćemo, videćemo... Imam još mesec dana da uživam, ali tu je i čudna situacija koja se odvija i koju mi ne kontrolišemo. Ne znam da li su me navijači videli uživo poslednji put. Moguće. Zašto? Čitajte između redova... Čudno je igrati iza zatvorenih vrata, a da je 'San Siro' bio pun večeras, to bi bilo prelepo veče".

"Uživam u Milanu, želeo sam da se ovde osetim ponovo živim. Imam 38 godina, nemam fizičku spremu kakvu sam imao, ali sam pametan. Nisam pokušavao da uradim iste stvari kao kada sam imao 20 godina. Nisam ovde da bih bio maskota, ali sam ovde da pomognem saigračima, klubu i navijačima", zaključio je Ibrahimović.

Vulverhempton je poražen od Arsenala u prošlom kolu, ali i dalje ima šansu za istorijski uspeh i plasman u Ligu šampiona. Da bi do toga došao, mora da se vrati pobedama već danas (19.00) na gostovanju Šefild Junajtedu, gde je kvota na dvojku 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šefild Junajted - Vulverhempton.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track