ZADAVIO JE I TELO BACIO U REKU Jeziva životna priča napadača Lokomotive: Moj otac je ubio maćehu!
Foto: Profimedia

UŽASNO OTKRIĆE

ZADAVIO JE I TELO BACIO U REKU Jeziva životna priča napadača Lokomotive: Moj otac je ubio maćehu!

Fudbal -

Portuglaski fudbaler Eder, koji trenutno igra za Lokomotivu iz Moskve, nedavno je otkrio stravične detalje iz svog života.

Ove sezone Edera nikako neće gol. Svega nekoliko puta je uspeo da zatrese mrežu protivnika, te srpski stručnjak Marko Nikolić razmišlja da na umesto njega dovede napadača koji će davati daleko veći broj golova, preneli su beogradski mediji.

Ali ono što privlači mnogo više pažnje od Ederovih golova jeste njegov privatni život.

foto: Profimedia

Njegov otac Filomeno Antonio Lopes zadavio je njegovu maćehu Domingu Olivais, a onda je telo bacio u reku. Razlog je bila ljubomora jer je Ederov otac verovao da ga žena vara.

- Moj otac je u zatvoru u Engleskoj od moje 12. godine. Moja maćeha je umrla, a on je optužen da ju je ubio. Osuđen je da 16 godina provede iza rešetaka - rekao je Eder.

foto: Profimedia

Dok je igrao u Premijer ligi za Svonsi, Portugalac je posećivao oca u zatvoru. Činio je to i pre dolaska u velški klub.

- Od momenta kada sam počeo profesionalnu karijeru 2008. godine i kada sam počeo da zarađujem dovoljno novca, mogao sam da idem da ga posećujem. Kad god bih imao odmor, išao sam u Englesku kod njega.

foto: Profimedia

Eder je rođen u Gvineji Bisao, a kada je imao dve godine, s majkom je kao izbeglica došao u Portugal. Eder je otkrio i da je kao osmogodišnji dečak napustio porodicu i živeo u školi.

- Nisam odrastao sa najbližima nego u internatu. To je bilo dobro za mene. Pomoglo mi je da izrastem u snažnu osobu i da imam dobru fudbalsku karijeru - poželeo je sebi Eder.

Nema izbora za Mančester Junajted – ako želi u Ligu šampiona mora da pobeđuje. A večeras (21.15) gostuje Kristal Palasu, koji je u lošoj formi i jedva čeka kraj sezone. Dvojka je 1,35, a pobeda Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas – Mančester Junajted.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track