SPAVA NA KLUPI, GLEDA KROZ DURBIN OD WC PAPIRA... A PLAĆAJU GA 17.000.000 GODIŠNJE! Zidan GRMEO na novinare zbog Bejla!
Foto: Pritnscreen

PRIVLAČI PAŽNJU

SPAVA NA KLUPI, GLEDA KROZ DURBIN OD WC PAPIRA... A PLAĆAJU GA 17.000.000 GODIŠNJE! Zidan GRMEO na novinare zbog Bejla!

Fudbal -

Iako u nastavku sezone nije zaigrao ni minut, Geret Bejl proteklih dana privlači ogromnu pažnju medija.

Dok Real Madrid hita ka tituli, Velšanin izigrava dvorsku ludu na svakom meču.

Njegova godišnja plata je 17 miliona evra, a za taj novac on spava na klupi, zeva kako bi stavio do znanja da mu je dosadno, pravi od rolne toalet papira durbin...

Novinari su na konferenciji za medije zamolili Zidana da prokomentariše ponašanje svog igrača. Trener Reala je najpre ignorisao pitanje, a onda je izgubio živce...

"Znam šta radite, pokušavate da napravite razdor između mene i Bejla, ali neće vam uspeti. Geret je deo Reala, on je deo naše porodice. Pokušavate da nas posvađate, ali neće vam to poći za rukom. Mi smo ujedinjeni, svi mislimo jednako i imamo isti cilj," poručio je Zidan.

Bejl je ove sezone odigrao 16 utakmica i postigao je 2 gola. Klub već nekoliko prelaznih rokova pokušava da ga otarasi, ali Velšanin ne želi da ide jer ima primanja kakva bi u bilo kom drugom klubu mogao samo da sanja... Ovde spava i zarađuje milione... Milina.

Real Madrid večeras (21.00) može da potvrdi titulu šampiona Španije. Ako savlada Viljareal, sve je gotovo, a kvota na to je 1,40. A trijumf Reala sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) nosi kvotu 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Viljareal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track