ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKIDA NA ČUVENOG KOLUMBIJSKOG FUDBALERA! Društvene mreže gore: Murinjo i Ronaldo ŠOKIRANI!
Foto: Pritnscreen/Instagram

NAMERAČILA SE NA NJEGA

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKIDA NA ČUVENOG KOLUMBIJSKOG FUDBALERA! Društvene mreže gore: Murinjo i Ronaldo ŠOKIRANI!

Fudbal -

Kendra Lust zvezda filmova za odrasle izgleda je i dalje zainteresovana za kolumbijskog fudbalera Hamesa Rodrigeza, sa kojim je bila u kratkoj vezi, nakon što mu je poslala poruku za rođendan

"Čuvena" američka glumica koja je glumila u stotinama filmova za odrasle, orignilano je bilo povezivana sa Rodrigezom kada su navijači primetili da se njih dvoje prate 2018. godine.

foto: AP

Nekadašnja striptizeta je tagovala Rodrigeza u snimku u kome "tverkuje" u teretani,

Njih dvoje više od dve godine nisu dali nikakav povod za tračeve,ali kada je on napunio 29. godina usledila je rođendanska čestitka

"Srećan rođendan. Nadam se da je zabava bila dobra", napisala je Last,

Hiljade ljudi je krenulo da odgovara na ovu poruku.

"Brate, ovo je najveća pobeda u 2020. godini!, napisao je jedan dok su drugi odgovarali sa fotografijama šokiranih Kristijana Ronalda i Žozea Murinja.

Rodrigez nikada nije javno odgovorio Kendri, ali se na Instagramu zahvalio 46 miliona pratioca na mrežama i rekao da mu nedostaje mlađi sin, a poruke podrške stizale su između ostalih i od igrača Reala Karima Benzeme.

foto: Instagram PS

Kendra ćesto posećuje sportske manifestacije, a najčešće je na boksu, MMA ili fudbalu.

Bila je na 251. UFC događaju, a tamo je bila i deo podkasta sa UFC borcem Hulijanom Markezom da bi savetovala navijače kako da šalju poruke devojkama na društvenim mrežama:

"Ovo je možda najvatrenije gušenje koje sam ikada videla ", napisala je ona o slici na kojoj pozira sa Markezom i otkriva svetlu haljinu, te savetujući muškarce zašto treba da izbegavaju da šalju eksplicitne fotografije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja