RADNIČKI ULAŽE U BUDUĆNOST: Na Čair stigao talentovani napadač Vojvodine!
Foto: FK Radnički

pojačanje

RADNIČKI ULAŽE U BUDUĆNOST: Na Čair stigao talentovani napadač Vojvodine!

Fudbal -

Fudbalski klub Radnički nastavio je sa politikom dovođenja talentovanih fudbalera u svoje redove. Danas je ugovor sa niškim timom potpisao napadač Ilija Spasić, koji je rođen 2003. godine.

Spasić je na Čair stigao iz novosadske Vojvodine, prošao je sve reprezentativne selekcije za svoj uzrast i jedan je od najperspektivnijih igrača u zemlji na svojoj poziciji. U pitanju je klasičan napadač, koji se zbog svoje konstitucije i brzine dobro snalazi i na krilnim pozicijama.

-Velika mi je čast što sam potpisao za Radnički i što sam se vratio u svoj grad. Radnički je jedan od najboljih timova u zemlji, a od kada je na njegovom čelu Ivica Tončev postao je poznat i po promociji mladih fudbalera. Ja sam ovde došao sa namerom da igram i nadam se da ću se napornim radom izboriti za minutažu u sledećoj sezoni. Moje je da treniram i da se treneru Radoslavu Bataku na pripremama pokažem u najboljem svetlu. Radnički je poznat po tome što igra fudbal na gol više i meni takav stil apsolutno odgovara. Mogu da odgovorim na nekoliko pozicija u napadu i verujem sam sposoban da pomognem timu. Ja sam već odradio par treninga sa ekipom, jako sam zadovoljan, radujem se nastavku priprema i smatram da ćemo u sezoni pred nama ostvariti sve zacrtane ciljeve- rekao je Spasić po potpisivanju ugovora sa Radničkim.

Podsećamo da je Radnički pre Spasića ovog leta angažovao desne bekove Nikolu Aksentijevića i Aleksandra Kostića, krilnog napadača Nenada Gavrića, te štopera Žarka Markovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track