PARTIZAN DOBIJA POJAČANJE NA ZLATIBORU: Maki Banjak stiže na pripreme crno-belih!
Foto: Profimedia

sjajne vesti

PARTIZAN DOBIJA POJAČANJE NA ZLATIBORU: Maki Banjak stiže na pripreme crno-belih!

Fudbal -

Maki Banjak, prvo a ujedno za sada i jedino pojačanje Partizana za ovaj prelazni rok, uskoro bi trebao da se pridruži ekipi.

Banjak bi već u četvrtak trebalo da stigne u Beograd gde se neće puno zadržavati, već bi odmah trebalo da se uputi na Zlatibor kako bi se što pre upoznao sa ekipom, ali i čarima Zlatibora.

Banjak će put Beograda krenuti odmah nakon okončanja utakmice njegove Olimpije i Celja koja je na programu u sredu veče. Ujedno, ova utakmica će odlučiti i osvajača titule u nacionalnom šampionatu Slovenije u kome je trenutno Celje prvo sa dva boda više od Olimpije. Ekipa iz Ljubljane je veći deo lige bila lider na tabeli, ali poslednjih nekoliko mečeva tim je ''zakazao'' što je iskoristilo Celje koje se nalazi u sjajnoj seriji rezultata (1 poraz u poslednjih 10 duela).

foto: Partizan.rs

Postojala je mogućnost da se Banjak i ranije, pre nego se okonča šampionat Slovenije, priključi crno-belima, ali za to je postojao uslov da Olimpija ranije obezbedi titulu u nacionalnom šampionatu, što se jasno nije dogodilo.

Podsetimo, Partizan je pre skoro mesec dana ozvaničio transfer Banjaka u vrednosti od 500.000 evra i tako okončao jednogodišnju trku za ovog stamenog štopera.

Crno-beli se već drugu nedelju nalaze na pripremama na Zlatiboru, gde su odigrali dva prijateljska meča. Nakon Trepče, rival u Užicu bila im je Mladost iz Lučana, dok će u sredu odmeriti snage sa domaćinom i novim superligašem FK Zlatiborom. Generalna proba zakazana je za 26. jul na stadionu Partizana gde će crno-beli odmeriti snage sa ekipom Proletera.

N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track