TEK ZAIGRAO, A VEĆ GA PRODAJU: Zvezda za Gavrića traži 4.000.000 evra, Italijani i Nemci već stali u red!
Foto: crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

zlatna koka

TEK ZAIGRAO, A VEĆ GA PRODAJU: Zvezda za Gavrića traži 4.000.000 evra, Italijani i Nemci već stali u red!

Fudbal -

Mladi fudbaler koji je ovog proleća bljesnuo pod komandom trenera Dejana Stankovića, trenutno najvredniji igrač šampiona države

Željko Gavrić trenutno je najvredniji fudbaler Crvene zvezde! A, u prvom timu šampiona države tek je šest meseci! Na fudbalskom tržištu mlado krilo ima veću vrednost od Njegoša Petrovića, Milana Borjana, Matea Garsije, Ričmonda Boaćija, Miloša Degeneka, Bena i Milana Pavkova koji su među najskupljim igračima crveno-belih.

foto: crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Uprava Crvene zvezde odredila je cenu po kojoj Željko Gavrić ovog leta može da napusti Marakanu - 4.000.000 evra, plus 20 procenata od naredne prodaje. Pitanje je samo, koliko bi cena mladog fudbalera mogla da bude uvećana ako bi do zime ostao u Crvenoj zvezdi i odigrao utakmice u Ligi šampiona, ili Ligi Evrope.

Željka Gavrića prate ozbiljni klubovi u Evropi, koji u njegovoj mladosti, a ima samo 19 godina, vide ozbiljan sportski, ali i finansijski potencijal u budućnosti. Posle klubova iz Nemačke, za njega su interes pokazale i ekipe iz Italije. Brigu o njegovoj karijeri vodi brat srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova, Nikola.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je pandemija koronavirusa napravila ogroman problem ne samo njegovom klubu, već i fudbalu širom sveta, te da bi crveno-beli funkcionisali kako treba, potrebno je da ove sezone zarade 10.000.000 evra od prodaje igrača. Možda će transfer Željka Gavrića biti prvi na Marakani u narednom periodu...

Rusi se raspitivali

Spartak pitao za Degeneka, cena 3.000.000 evra

Mitar Mrkela označio je Miloša Degeneka kao fudbalera koji bi ovog leta mogao za veliki novac da napusti Crvenu zvezdu. Spartak iz Moskve raspitivao se za reprezentativca Australije. Njima je potreban stabilan defanzivac posle očajne sezone u ruskoj ligi. Nezvanično, Rusima je odgovoreno da je cena za Degeneka 3.000.000 evra.

Stopirani pregovori sa Nigerijcem

Onazi traži 500.000 evra

Crvena zvezda stopirala je pregovore sa Ogenjijem Onazijem. Naime, nekadašnji fudbaler Lacija traži godišnju platu od 500.000 evra, što je za crveno-bele u ovom trenutku veliki novac. Ukoliko Nigerijac smanji prohteve pregovori će biti nastavljeni. Mada u Zvezdi ne žure, na tom mestu imaju Njegoša Petrovića, Dušana Jovančića, Branka Jovičića, Miloša Vulića i Sekua Sanoga.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track