POSLE DVE GODINE OPET NA KROVU: Putinčanin se vratio u Voždovac!
Foto: FK Voždovac

TRANSFERI

POSLE DVE GODINE OPET NA KROVU: Putinčanin se vratio u Voždovac!

Fudbal -

Dosadašnji fudbaler ljubljanske Olimpije Marko Putinčanin potpisao je danas ugovor sa Voždovcem.

Putinčanin je od 2016. do 2018. godine bio standardan na mestu zadnjeg veznog igrača Voždovca, a nakon vremena provedenog u Vojvodini i Olimpiji, odlučio je da se vrati u beogradski klub.

On je rekao da je lep osećaj vratiti se u Voždovac, koji je uvek važio za odlično organizovan klub, a sada je, kako je naveo, sve na višem nivou.

"Krajem prošle sezone došao sam u Voždovac da treniram i održavam formu, mislim da je to jedini klub u Srbiji u koji mogu da dodjem uvek i budem dočekan raširenih ruku, moja druga kuća. S obzirom na to da nisam bio tu dve godine, mogu da primetim da je klub rapidno napredovao u mnogo segmenata. Kako u sportskom sektoru i u organizaciji, tako i u marketingu i infrastrukturi i to je jedan od razloga zbog kojih sam došao", naveo je on za sajt kluba.

Putinčanin (32) će ove sezone verovatno biti najstariji u podmlađenom timu Voždovca.

"Došlo je vreme da budem najstariji u ekipi. Izgleda da ćemo Stojčev i ja biti najstariji ove godine, ali rekao bih da godine ništa ne znače. Ekipa je sastavljena od jako talentovanih mladih igrača koji su takođe kvalitetne ličnosti i sjajni fudbaleri i mislim da ćemo imati odličnu saradnju na terenu i van njega", rekao je on.

"Pričao sam o ambicijama kluba sa rukovodstvom i šefom stručnog štaba, želje nam se poklapaju, a to je sam vrh tabele. Jasan cilj je ispred nas i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo", dodao je Putinčanin.

Nova sezona u Super ligi Srbije počinje u petak, a Voždovac će dan kasnije u prvom kolu na svom terenu igrati protiv Radnika iz Surdulice.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track