SUTRA POČINJE SUPERLIGA SRBIJE: Već prvog dana derbi Voše i TSC-a! Andrić: Biće prava evropska utakmica!
Foto: Starsport©

sve je spremno

SUTRA POČINJE SUPERLIGA SRBIJE: Već prvog dana derbi Voše i TSC-a! Andrić: Biće prava evropska utakmica!

Fudbal -

Fudbaler Vojvodine Nikola Andrić rekao je danas da njegova ekipa spremno dočekuje početak nove sezone i dodao da očekuje neizvesnu i zanimljivu utakmicu protiv TSC-a.

"Mislim da smo se dobro spremili za novo prvenstvo. Osim jednog-dvojice igrača koji su imali lakše povrede, svi ostali smo zdravi, što je najvažnije. Niko od nas nije zaražen korona virusom, te smo svi spremni da konkurišemo za mesto u postavi", rekao je Andrić za sajt kluba.

Posle nešto više od mesec dana otkako je završena prethodna, sutra će početi nova sezona u Super ligi Srbije. U prvom kolu, Vojvodinu očekuje teško gostovanje, ekipi TSC-a.

"Ovo je prvo kolo, tako da još niko nije došao do svoje optimalne forme. Iz tog razloga, mislim da svašta može da se desi. Ono što je sigurno jeste da nas očekuje prava evropska utakmica, jer ćemo i oni i mi uskoro predstavljati Srbiju u Evropi. Naravno, nadam se našoj pobedi i daćemo sve od sebe da do nje i dođemo", rekao je Andrić.

Prošla sezona je bila jedna od najuspešnijih za Vojvodinu u istoriji kluba, s obzirom na to da je osvojen pehar u Kupu Srbije, a u prvenstvu je osvojeno treće mesto.

"Prošlu sezonu definitivno možemo da ponovimo i svakako imamo ciljeve koje smo, zajedno sa stručnim štabom, ponovo postavili ispred sebe", rekao je Andrić.

"Očekuje nas i učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, te se nadam da ćemo uspeti u nameri da ostvarimo istorijski uspeh i plasiramo se u grupnu fazu. Ostaje nam da vidimo koga ćemo dobiti na žrebu, ali svakako ćemo učiniti sve što je do nas da obradujemo navijače", dodao je on.

Utakmica izmedju TSC-a i Vojvodine igra se sutra od 19.00 u Senti.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, meč će se igrati bez prisustva gledalaca.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track