IBRINA SUPRUGA IZDOMINIRALA NA JAHTI: Na zgodnoj Heleni (50) sve PUCA! EVO ZAŠTO ZA ZLATANA POSTOJI SAMO JEDNA ŽENA
Foto: Profimedia

ODMOR U SEN TROPEU

IBRINA SUPRUGA IZDOMINIRALA NA JAHTI: Na zgodnoj Heleni (50) sve PUCA! EVO ZAŠTO ZA ZLATANA POSTOJI SAMO JEDNA ŽENA

Fudbal -

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović sa porodicom uživa u čarima Sen Tropea, a svima je posebnu pažnju privukla njegova supruga Helena Segen (50).

Iako ova dama polako počinje da gazi šestu deceniju, mnogo mlađe pripadnice lepšeg pola pozavidele bi joj ja fantastičnoj figuri.

foto: Profimedia

Ona je inače 11 godina starija od Zlatana. Uspešna je preduzetnica i mnogi smatraju da je zaslužna za Ibrahimovićeve sjajne investicije, koje su ga učinile jednim od najbogatijih sportista na svetu.

Ova zgodna plavuša ne voli da se eksponira u medijima, ne objavljuje na društvene mreže provokativne fotografije sa luksuznih destinacija, ne hvali se novim skupocenim krpicama, cipelama, torbama... a na mečeve svog dragog dolazi da navija, a ne da bude u centru pažnje.

foto: Profimedia

Kada je upoznala Ibrahimovića već je bila ostvarena, uspešna žena. Imala je karijeru i sjajan posao, za razliku od mnogih žena fudbalera koje su se udale za njih i tek onda "ostvarile" u ulozi preduzetnica čiji su početak finansirali uspravo njihovi muževi sa visokom primanjima.

Ibrahimović je u jednom intervjuu javno rekao da za njega postoji samo jedna žena u životu, njegova Helena i da ga druge ne zanimaju.

foto: Profimedia

A kada vidite fotografije sa jahte, shvatite i zašto je tako. Osim što izgleda kao da je 20 ili 30 godina mlađa, Helena koja je na pragu šeste decenije, podržava svog supruga na svakom koraku, pa je tako i snimala njegov trening na palubi jahte, koji je Ibrahimović kasnije i objavio na svom profilu na Instagramu.

Do like me, stay in shape with @buddyfit_it

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona odigranog u Madridu, ali nije spokojan, jer Real nikad ne treba otpisivati. Večeras (21.00) na Etihadu videćemo dve ekipe koje su kandidati za trofej – kvota na keca je 1,75, na iks 4,00, na dvojku 4,30, dok je GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti – Real Madrid.

(Kurir sport)

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track