GROZNICA IŠČEKIVANJA NA MARAKANI: Makeda pristao, čekaju se Grci! Bivši igrač Mančestera na korak od ZVEZDE! FOTO
Foto: Profimedia

DETONACIJA U NAJAVI

GROZNICA IŠČEKIVANJA NA MARAKANI: Makeda pristao, čekaju se Grci! Bivši igrač Mančestera na korak od ZVEZDE! FOTO

Fudbal -

Saga oko dolaska Federika Makeda u Crvenu zvezdu traje već nedeljama , ali izgleda da je je njegov potpis za crveno-bele sve realniji.

Prema saznanjima " Mozzart sporta" srpski šampion postigao je dogovor sa nekadašnjim vunderkindom Mančester Junajteda oko ličnih uslova, i da se samo čeka da Panatinaikos pristane na ponuđene uslove.

Grčki mediji su pisali da je Crvena zvezda danima stezala obruč oko Federika Makede. I da mu je na kraju dostavila ponudu koja sa lako ostvarivim bonusima iznosi oko 700.000 evra godišnje plate. Gledajući dosadašnja dešavanja u Ljutice Bogdana, Makeda će moći da računa na osnovnu platu od oko 500.000 evra, koliko ima i Gelor Kanga.

Međutim, pregovori sa Panatinaikosom nisu prethodnih dana išli tako lako. Klub iz Atine je tražio 1.000.000 evra, što je mnogo za igrača koji ima ugovor na još godinu dana. Crvena zvezda je poslala prvu ponudu u visini od 350.000, ali će morati više da se isprsi.

U celu priču je upleten i Minjo Rajola, poznati menadžer koji ima određena potraživanja prema Panatinaikosu.

Na tu kartu igraju u Crvenoj zvezdi, kao i na to što je Dejan Stanković jasno stavio do znanja da ga vidi kao ozbiljnog aduta u ovoj sezoni.

Na Marakani su zakopčani , ali kako stvari stoje čeka se samo da iz Atine i Italijan je Zvezdin.

Makeda ima 28 godina, bio je član Lacija, Mančester Junajteda, Sampdorije, KPR, Štutgarta, Donkastera i Birmingema, pre nego što je postao član Kardifa. Posle još jedne pozajmice, u Notingem Forest, Makeda se vratio u domovinu i zaigrao za Novaru, a 2018. je stigao u Panatinaikos.

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track