U KAKVOM JE DRUŠTVU SRPSKI FUDBALER LUKA JOVIĆ, PAMET DA TI STANE: Madriđani renoviraju tim posle poraza od Sitija
Foto: Profimedia

PREKOBROJAN

U KAKVOM JE DRUŠTVU SRPSKI FUDBALER LUKA JOVIĆ, PAMET DA TI STANE: Madriđani renoviraju tim posle poraza od Sitija

Fudbal -

Srpski fudbalski internaconalac na izlaznim je vratima Reala iz Madrida posle sezone u kojoj se defintivno nije snašao i koju će pamtiti uglavnom po ekscesima i lošim stvarima.

foto: Profimedia

Ali nije Luka Jović jedini koji će se oprostiti od Reala.. Lista onih kojih će se "kraljevski klub" rešiti u prelaznom roku je podugačka, a na njoj su takvi fudbaleri da bi Srbin komotno mogao da kaže da je u probranom društvu. Naravno da su okolnosti drugačije.

foto: AP

Nakon eliminacije iz Lige šampiona od Mančester sitija u Madridu su shvatili da je neophodno renoviranje ekipe, pa će fudbalsku sreću, osim Jovića, na drugom mestu morati da potraže i neke velike fudbalske zvezde.

foto: EPA/RODRIGO JIMENEZ

Prvi je sigurno Garet Bejl, koji će kako stoje stvari u Totenhem, i čijem će se odlasku u Realu baš obradovati jer predstavlja ogroman finansijski teret klubu. Ništa manje zvučno ime je Hames Rodrigez, koji će po svemu sudeći ostati u Madridu, ali u crveno-belom dresu Atletika.

foto: AP

Blizu odlaska je i Isko jer nije zadovoljan minutažom, a šuška se da će ga novi menadžer Juventusa Andrea Pirlo rado prihvatiti u Torinu.

Slična je situacija i sa Lukasom Vaskezom, koji ne želi da bude 12. igrač, a izvesno je da će ispisnicu dobiti i Brahim i Marijano Dijaz. Ponudu od Rome želi da prihvati Načo Fernandez, a klub će napustiti i Serhio Rehulion, koji je igrao kao pozajmljen igrač za Sevilju.

foto: EPA/JUANJO MARTIN

I za kraj, odlični Marselo bi mogao da krene putem Kristijana Ronalda i zajedno sa Iskom obučen crno-beli dres Stare dame.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track