JOŠ JEDAN SPEKTAKULARAN TRANSFER IZ HRVATSKE! Golman iz Lokomotive potpisao za Atletiko Madrid! VIDEO
Foto: Printscreen

transfer PIJACA

JOŠ JEDAN SPEKTAKULARAN TRANSFER IZ HRVATSKE! Golman iz Lokomotive potpisao za Atletiko Madrid! VIDEO

Fudbal -

Hrvatski golman Ivo Grbić, koji je u četvrtak potpisao četvorogodišnji ugovor s Atletikom iz Madrida, rekao je danas da mu se ispunili dečački snovi i da je sada sve u njegovim rukama. "Ovo je najbolji osećaj na svetu", izjavio je 24-godišnji Grbić za Hinu u Madridu odmah nakon potpisivanja ugovora.

"Ove nedelje su se ostvarili svi moji snovi koje sam imao od kada sam se počeo baviti fudbalom. Pozvan sam u reprezentaciju i potpisao sam za jedan od najvećih klubova na svetu. U novom klubu ću imati veliku priliku da napredujem kao osoba i kao igrač. Verujem u sebe. Uveren sam da mogu pokazati svoju vrednost", rekao je Grbić.

Grbić je ponikao u Hajduku da bi u leto 2018. prešao u zagrebačku Lokomotivu gde je upisao 74 nastupa.

Protekle sezone se iskazao odbranama zahvaljujući kojima je Lokomotiva igrala finale Kupa i završila na drugom mestu u prvenstvu iza Dinama.

"Zahvalan sam menadžerima Juri Puči i Andiju Bari koji su me doveli u Atletiko, zahvalan sam Hajduku koji je napravio od mene igrača, Lokomotivi koja mi je dala šansu i verovala u mene, i ljudima iz Atletika koji su mi dali priliku da mogu zaigrati u jednom od najvećih klubova. Sada je sve na meni", rekao je Grbić. ; Sa trenerom Dijegom Simeoneom još nije razgovarao, ali zna šta se od njega očekuje. ; "U sezoni je više od 60 utakmica pa ću sigurno dobiti priliku u nekim od njih. Pokažem li da sam ja taj, da sam pravi, u budućnosti će sigurno računati na mene, a to je najvažnije", rekao je Grbić.

Hrvatski selektor Zlatko Dalić pozvao ga je ove nedelje prvi put u reprezentaciju za utakmicu protiv Portugala 5. septembra na startu Lige nacija.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track