TRESE SE EVROPA! Ronaldo napušta Juventus, Mesi Barselonu i odlaze u ISTI KLUB?! Tamo ih čeka još jedan fudbalski ubica!
Foto: Profimedia

bomba

TRESE SE EVROPA! Ronaldo napušta Juventus, Mesi Barselonu i odlaze u ISTI KLUB?! Tamo ih čeka još jedan fudbalski ubica!

Fudbal -

Kako stvari trenutno stoje, u ovom prelaznom roku imaćemo najspektakularnije tranfere u istoriji fudbala!

Naime, postoji mogućnost da naredne sezone gledamo najubitačniji tandem ikada Ronaldo - Mesi.

Španski mediji u četvrtak su peneli vest da Lionel Mesi želi da napusti Barselonu. Argentinac je razočaran i saopštio je novom treneru da ne vidi sebe više u katalonskom gigantu. S druge strane, danima se spekuliše da Kristijana Ronalda više nećemo gledati u dresu Juventusa. Stara dama je spremna da pusti Portugalca, jer njegova ogromna plata opterećuje budžet, a i sam Kristijano nije oduševljen stanjem u klubu.

Po mnogima najbolji fudbaleri svih vremena tako bi mogli da zaigraju zajedno i to u Pari Sen Žermenu.

Menadžer brazilskog asa Nejmara Vagner Ribeiro izjavio je da bogati šeici koji drže francuski klub mogu da dovedu koga požele, pa i ovaj ubitačan tandem.

"Nejmar je srećan u klubu i mislim da će ostati bar još dve godine. A danas vam stvari tako stoje, da je lakše da Mesi pređe u PSŽ, nego da se Nejmar vrati u Barselonu. Lakše je da dođu i Mesi i Kristijano Ronaldo. Ozbiljan sam. Ne smete da potcenite katarsku ekonomsku moć", izjavio je Ribeiro.

Sada je PSŽ na potezu! Zamislite napad koji predvode Ronaldo, Mesi i Nejmar...

Inter je favorit večeras (21.00) u finalu Lige Evrope u Kelnu, ali na drugoj strani je Sevilja, kraljica ovog takmičenja. Kvota na italijansku ekipu je 2,25, dok je kvota na Sevilju 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Lige Evrope Inter – Sevilja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track