NOVO KOLO SUPERLIGE: Zvezda gostuje Proleteru, Partizan dočekuje Inđiju
Foto: Starsport

domaći fudbal

NOVO KOLO SUPERLIGE: Zvezda gostuje Proleteru, Partizan dočekuje Inđiju

Fudbal -

Utakmicama petog kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Crvena zvezda će gostovati Proleteru, dok će Partizan dočekati Indjiju.

Prvi meč ove runde takmičenja igra se danas od 18.00 kada će Proleter na stadionu "Karadjordje" dočekati lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde.

Proleter je dobro počeo novu sezonu, u prva četiri kola nije doživeo poraz i pokušaće da nastavi dobru seriju protiv šampiona Srbije. Na drugoj strani, Zvezda ima maksimalan učinak u domaćem šampionatu i nakon ubedljive pobede protiv Evrope želeće da napravi još bolju uvertiru za drugo kolo kvalifikacija u Ligi šampiona u kojem gostuje Tirani.

Sat vremena kasnije, fudbaleri TSC-a će, pred evropsku premijeru, dočekati Metalac. TSC je trenutno sedmi na tabeli sa osam bodova, dok je Metalac na 12. poziciji sa četiri osvojena boda.

U subotu su na programu četiri utakmice. Tri se igraju od 19.00 kada će drugoplasirani Čukarički dočekati Bačku, u Subotici će derbi odigrati Spartak i Radnički Niš, dok će Javor ugostiti Radnik.

Poslednji meč subotnjeg programa, od 19.30, odigraće fudbaleri Partizana i Indjije na stadionu u Humskoj.

Izabranici Sava Miloševića će pokušati da nastave seriju pobeda i naprave dobru uvertiru pred meč protiv letonskog RFS-a. Crno-beli su trenutno četvrti na tabeli sa devet bodova, dok je Indjija, koja je u prošlom kolu upisala prvu pobedu, na 17. poziciji sa tri boda.

U nedelju će se odigrati još četiti utakmice, a jedan od najzanimljivijih mečeva trebalo bi da se odigra u Kruševcu gde će Napredak dočekati Vojvodinu. Taj meč je na programu od 17.30.

Preostala tri meča igraće se od 19.00, a sastaju se Voždovac - Zlatibor, Mačva - Novi Pazar i Mladost - Rad.

Pred put u Tiranu, Zvezda danas (18.00) gostuje novosadskom Proleteru, i želi da u lepom raspoloženju dočeka kvalifikacije za Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 1,15, a na pobedu Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Proleter Novi Sad – Crvena zvezda.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track