ŠTA BI KOŠMIJE BEZ NAS!? Srbi rešetaju u hrvatskoj ligi, dali ŠEST GOLOVA za 135 minuta!
Foto: Starsport©

SVAKA ČAST

ŠTA BI KOŠMIJE BEZ NAS!? Srbi rešetaju u hrvatskoj ligi, dali ŠEST GOLOVA za 135 minuta!

Fudbal -

Početak hrvatskog fudbalskog prvenstva protiče u apsolutnoj dominaciji Srba! Do pre nekoliko godina bilo je nezamislivo da naši fudbaleri uopšte igraju u Hrvatskoj, a sada se situacija toliko promenila...

Tri momka iz Srbije provela su do sada na terenu 135 minuta, a za to vreme postigli su neverovatnih šest golova! Da, nije greška, šest golova. Sve je počelo sa Ognjenom Mudrinskim, koji je ulazio u finišima mečeva svoje Gorice.

Dobio je tek 50 minuta u dve utakmice, ali to mu je bilo više nego dovoljno. Nekadašnji napadač Crvene zvezda postigao je čak četiri gola i ubedljivo je prvi strelac lige!

Top-nivo: Radivojević blistao prošle sezone

Zapažen učinak imali su naši igrači i prošle sezone u hrvatskoj ligi. Tako je Miloš Radivojević bio najbolji igrač Slavena u prvom delu prvenstva. Verovatno bi i nastavio u istom stilu, ali ga je povreda sprečila u tome.

foto: Privaatna arhiva

Radivojević je imao brojne ponude iz Hrvatske za tekuću sezonu, ali još uvek nije parafirao ni za jedan klub.

Dočekao je i Komnen Andrić svoju šansu da zaigra za Dinamo. Potpuno je iskoristio 10 minuta na terenu. Postigao je gol i zabeležio jedan asistenciju. Celokupan učinak zaokružio je Nemanja Glavčić.

Mladi fudbaler igra već drugu sezonu u Slavenu, a sa njim na terenu tim iz Koprivnice ima dosta uspeha. Nemanja je pogodio protiv Gorice za vođstvo Slavena, a kada je izašao iz igre, njegov tim je primio dva gola i izgubio bodove.

Ova dešavanja bila su i tema medija u Hrvatskoj, koji pišu o fenomenu utakmice Slaven - Gorica, na kojoj su sva tri pogotka postigli momci iz susedne Srbije.

Malo minuta, mnogo golova

Komnen Andrić Dinamo 11 minuta 1 gol

Nemanja Glavčić Slaven 76 minuta 1 gol

Ognjen Mudrinski Gorica 48 minuta 4 gola

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track