VRELO U VRELU KAD SE ON POJAVI: Klinci uživali uz Nemanju Matića na Sportskim igrama mladih! (FOTO)
Foto: Sportske igre mladih

iznenađenje

VRELO U VRELU KAD SE ON POJAVI: Klinci uživali uz Nemanju Matića na Sportskim igrama mladih! (FOTO)

Fudbal -

U malom mestu Vrelo, u opštini Ub, poznatom po tome što je baš iz njega potekao jedan od fudbalskih velikana današnjice – Nemanja Matić, upriličen je pravi praznik fudbala u okviru Sportskih igara mladih.

U spektakularnom programu uživali su svi - deca i odrasli, takmičari i navijači… A kako i ne bi kada je događaj svojim prisutvom uveličao upravo Nemanja Matić, idol mnogih devojčica i dečaka koji stasavaju na fudbalskim terenima i ambasador Dunav osiguranje Sportskih igara mladih.

foto: Sportske igre mladih

- Hvala svima što su se okupili u ovolikom broju, a pre svega našoj deci. Hvala i Sportskim igrama mladih što su odlučili da dođu u malo Vrelo. Ova organizacija je možda i jedina organizacija koja se trudi da promoviše prave vrednosti, koje je u ovo vreme veoma teško promovisati. Sportske igre mladih rastu iz dana u dan i puno ljudi zna za ovu organizaciju. Jako mi je drago što su uz mene u regionu uz Igre i Luka Modrić, Edin Džeko i mnogi drugi poznati sportisti. Svi mi se borimo za našu decu i njihovo lepo odrastanje. U narednih pet šest godina sam siguran da će uz region i cela Evropa znati za nas, za Sportske igre mladih – istakao je ambasador Sportskih igara mladih, Nemanja Matić, as Mančester Junajteda.

foto: Sportske igre mladih

Među gostima na ovom događaju bili su i Ivana Jovanović, predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, Duško Ljubičić, sekretar FK Vrelo Sport i Vesna Vasić, direktorka OŠ „Rajko Mihailović” Banjani i mnogi drugi.

foto: Sportske igre mladih

- Nemanja Matić je uvek uz Igre, za decu Srbije i regiona. Od srca moram pred svima da ti kažem hvala ti za svaki lajk, hvala ti za svako slovo i svaku reč koju si izdvojio za Dunav osiguranje Sportske igre mladih, imajući u vidu da to nama i deci zaista znači. Kada sam preuzela ovu dužnost u Srbiji, bila sam ponosna na gospodina Zdravka Marića, koji je osnivač Igara, što je upravo Nemanja Matić naš ambasador. Nemanja je čovek koji je primer svih onih pravih vrednosti, za koje se Igre zapravo zalažu – istakla je Ivana Jovanović, predsednica SIM Srbije.

foto: Sportske igre mladih

Kurir sport / Goran Andjelković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track