NEZASITI ENGLEZI ZVALI ČETIRI DEVOJKE U KARANTIN, OBEZBEĐENJU PLATILI DA ĆUTI Novi detalji ORGIJA fudbalera Engleske!
Foto: Instagram/Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir

skandal koji potresa ostrvo

NEZASITI ENGLEZI ZVALI ČETIRI DEVOJKE U KARANTIN, OBEZBEĐENJU PLATILI DA ĆUTI Novi detalji ORGIJA fudbalera Engleske!

Fudbal -

Mladi fudbaleri engleske reprezentacije Fil Foden i Mejson Grinvud danima su glavna tema medija na Ostrvu zbog seks skandala u karantinu.

Foden (20) i Grinvud (18) otputovali su sa reprezentacijom Engleske na Island, kako bi igrali meč Lige nacija, a onda su rešili da se malo zabave u karantinu pre utakmice.

foto: Instagram/Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir, Snapchat/Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir

Mladi fudbaleri rešili su da prošvercuju devojke u hotel u kom su bili smešteni sa timom. Raspitali su se koje devojke su zainteresovane za druženje pa su okrenuli njihove brojeve telefona. Ubrzo su se u hotelu pojavile dve provokativne plavuše Nadija Sif Lindal i njena rođaka Lari Klausen. Zanimljivo, nezasiti Englezi su želeli četiri lepotice kako bi pravili orgije, ali dve su odbile da im se pridruže.

☁️☁️ #iambame

A post shared by NADÍA SIF LÍNDAL (@nadiiasif) on

"Upoznali smo se preko interneta. Razmenjivala sam poruke sa Mejsonom nekoliko dana pre nego što smo stigli ovde. Znali su da moraju u karantin, ali zaključili smo da su testirani i da će sve biti u redu", rekla je Nadija koja ističe da su se sjajno proveli, ali nije želela da otkriva detalje.

Devojke su se u hotel ušunjale nakon utakmice protiv Islanda, a engleski mediji otkrivaju da su fudbaleri platili jednom čoveku koji radi u hotelu da ih "prošvercuje" i da nikome ne govori ništa.

Međutim, plan je pao u vodu nakon što je fizioterapeut svatio šta se dešava. Zabranio je igračima da dođu na doručak iz predostrožnosti, a onda su direktnim avionom poslati nazad u Englesku.

Islandska policija ih je kaznila sa po 1600 funti zbog nepoštovanja pravila karantina, a kako stvari stoje neće biti na narednom spisku reprezentacije.

Zanimljivo, devojke koje su se zabavljale sa fudbalerima tvrde da nisu znale ko su oni.

"Žo mi je jer nisam htela da ih stavim u takvu poziciju. Nismo znali da su u karantinu, inače ne bismo otišle kod njih", izjavila je Nadia.

Síðasta Kvöldið Á Spáni☀️

A post shared by L A R A C L A U S E N (@laracclausen) on

Lara je rekla da ne prate fudbal i da nisu imale pojma da su momci reprezentativci Engleske.

Obojica su zauzeta, Folden ima čak i dete.

"Nisam znala da ima dete i devojku. Mladi smo i glupi i grešimo", rekla je Lara.

Podsetimo, fudbaleri uputili javno izvinjenje zbog svog neodgovornog ponašanja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track