STANOJEVIĆ POKRENUO PARTIZAN! Lazar Marković: Zrelo i odgovorno ispunjavamo zadatke!
Foto: Starsport©

nova energija

STANOJEVIĆ POKRENUO PARTIZAN! Lazar Marković: Zrelo i odgovorno ispunjavamo zadatke!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali Rad (3:0) u utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

Premijeru trenera Aleksandra Stanojevića obeležio je i povratak na teren Lazara Markovića, koji se uspešno oporavio od povrede.

"Nisam neko ko voli da govori za medije posebno jer znamo koliko je prethodni period bio težak za mene i shodno tome svaka priča bez reakcije na terenu ne bi imala pun efekat. Ono što sad mogu reći ukratko je da mi je drago što se pokrenula energija,što svi zrelo i odgovorno pristupamo treninzima i najvažnije ispunjavamo zadatke", kaže Marković i dodaje:

"Ne može mnogo da se uradi za deset dana bez kompletnog tima, povređenih igrača, ali smo zaista na pravi način pristupili idejama i načinu rada šefa Stanojevića. Ovde ne govorim samo o nama koji ga znamo već od prvog do poslednjeg igrača. Dug je i težak period ispred nas,te je jučerašnja utakmica samo prvi stepenik do vrha. Treba stpljenja i vremena,ali u tom periodu nećemo dozvoliti da odemo korak nazad".

Bivši reprezentativac ističe da mu je drago što je opravdao očekivanja na meču protiv Rada.

"Što se tiče moje jučerašnje pozicije,drago mi je ako je opravdala poverenje šefa i igrača ,ali u kojij god formaciji igrali tu sam na raspolaganju. Svi moramo biti spremni i odgovorni kao tim", zaključuje Marković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track