SKANDAL U MEHURU: NBA zvezda izbačena iz Diznilenda zbog maratonskog SE**A SA KOVID DOKTORKOM! TESTIRALA GA NOĆIMA!
Foto: Profimedia

njemu nije bilo dosadno

SKANDAL U MEHURU: NBA zvezda izbačena iz Diznilenda zbog maratonskog SE**A SA KOVID DOKTORKOM! TESTIRALA GA NOĆIMA!

Košarka -

Košarkaši Hjustona doživeli su eliminaciju od Lejkersa u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije. Roketsi su odlično otvorili seriju, poveli su sa 1:0 i delovalo je da će se voditi velika borba za finale Zapada, međutim, u naredna četiri meča su "isprašeni" na terenu i sezona za njih je završena.

Neshvatljiv pad u igri Hjustona, mnogi povezuju skandalom koji je žestoko uzdrmao ovaj tim.

Naime, otkriveno je da je jedan od važnijih igrača tima, Danuel Haus, provodio vreme u svojoj hotelskoj sobi sa jednom ženskom osobom.

foto: Profimedia

Sprovedena je hitna istraga i ustanovljeno je da se NBA as "družio" sa doktorkom koja je zadužena za testiranja na COVID-19 u mehuru. Priča o maratonskom seksu Hausa i nevaljale doktorke ekspresno je obišla čitavu Ameriku.

Podsetimo, igračima je zabranjeno da bilo koga dovode u sobu, zbog mera predostrožnosti. Kada je ustanovljeno šta se dešavalo iza Hausovih vrata, košarkaš je morao da napusti Diznilend, a Hjuston je ostao bez važnog igrača u polufinalnoj seriji.

Naime, Haus je u plej-ofu na devet odigranih utakmica imao prosek 11,4 poena po utakmici i bio je važan igrač u rotaciji Roketsa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track