NEZAPAMĆEN SKANDAL U NEMAČKOJ! Fudbaler uleteo na tribinu i počeo da DAVI navijača! (VIDEO)
Foto: Printsrkin

odlepio

NEZAPAMĆEN SKANDAL U NEMAČKOJ! Fudbaler uleteo na tribinu i počeo da DAVI navijača! (VIDEO)

Fudbal -

Šokantna scena u Nemačkoj! Posle ubedljivog poraza od svog bivšeg kluba Dinama iz Drezdena i provokacija sa tribina fudbaler Hamburga Toni Lajstner rešio je da se fizički obračuna sa jednim navijačem domaćeg tima.

Dinamo je na svom Rudolf Harbing stadionu ubedljivo savladao nekada moćni HSV sa 4:1 i tako ga izbacio iz Kupa Nemačke.

Toni Lajstner je iznenada prekinuo intervju koji je davo na tribini, prišao jednom navijaču Dinama, uhvatio ga obema rukama i oborio na zemlju.

Lajstner je rođen u Drezdenu i ranije je nastupao za Dinamo i zbog toga je bio na meti navijača bivšeg kluba.

Fudbaler Hamburga tvrdi da su mu navijači vređali porodicu i da je zbog toga izgubio kontrolu.

"Izvinjavam se zbog svog neprimerenog ponašanja i mogu samo da obećam da se ovo više nikad neće ponoviti, bez obzira kakve mi uvrede u budućnosti budu govorili", napisao je Toni Lajstner na Instagramu i dodao:

"Vređali su me posle utakmice s tribina u mom rodnom gradu. To obično mogu da podnesem. Ali ovo su bile najgore uvrede, koji su se odnosile na moju porodicu, suprugu i ćerke. Jednostavno, eksplodirao sam", rekao je Lajstner, koga sigurno čeka kazna posle incidenta.

Kurir sport

Večeras se igra 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a vrlo zanimljivo biće od 20.00 u Solunu, gde PAOK čeka Benfiku. Portugalci su iskusniji, jači, ali igra se jedan meč… Kvota na keca je 4,20, na dvojku 1,90, dok je iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PAOK - Benfika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track