SRBIN JE DEO PLJAČKE VEKA Real otima brutalnog napadača Barsi u transferu vrednom 100 miliona evra, JOVIĆ SIGURNO ODLAZI
Foto: Profimedia

AUUu, kakva bomba

SRBIN JE DEO PLJAČKE VEKA Real otima brutalnog napadača Barsi u transferu vrednom 100 miliona evra, JOVIĆ SIGURNO ODLAZI

Fudbal -

Dogovor je pao! Luka Jović se seli u Inter, a sjajni Lautaro Martinez biće novi napadač Real Madrida, prenosi italijanski "Sport Medijaset".

Sjajni 23-godišnji fudbaler Intera bio je velika želja Bareslone, Katalonci su bili duže vreme u ozbiljnim pregovorima sa klubom iz Milana, bilo je pitanje dana kada će transfer biti realizovan, međutim, u poslednji čas se umešao Real i oteo Argentinca velikom rivalu ispred nosa.

foto: AP

Italijani tvrde da je karljevski klub dogovorio transfer vreda 100 miliona evra. Inter će dobiti 60 miliona evra i srpskog napadača Luku Jovića.

Martinez je već dogovorio i uslove u novom klubu, godišnje će zarađivati 8.000.000 evra.

Podsetimo, Luka se nije proslavio u svojoj debitantskoj sezoni u kraljevskom klubu. Na Santijago Bernabeu je stigao za 60 miliona evra i nije opravdao očekivanja. Postigao je samo dva gola u čitavoj sezoni.

Španski mediji pisali su prethodnih dana da je Srbin došao na pripreme u sjajnoj formi. Navodno je oduševio Zidana, promenio ponašanje, pristup na treningu. Očekivalo se da će dobiti novu šansu za dokazivanje, međutim, Francuz je ipak odlučio da ga se odrekne.

Kako stvari stoje, Luka će se uskoro pridružiti Aleksandru Kolarovu u klubu iz Milana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track