KATASTROFA SRBA: Ivić ispao od četvrtoligaša, Bane debitovao porazom posle penala
Foto: AP

liga kup

KATASTROFA SRBA: Ivić ispao od četvrtoligaša, Bane debitovao porazom posle penala

Fudbal -

Srpski fudbalski trener Vladimir Ivić i njegov Votford završili su učešće u ovosezonskom izdanju Liga Kupa već u 3. kolu, i to posle iznenađujućeg rezultata na gostovanju Njuportu, pošto su od člana četvrtog ranga u Engleskoj poraženi 3:1.

Njuport je za deset minuta prvog dela dao dva gola, učinili su to Abrahams u 18. iz penala i Labadi u 28. minutu, da bi se Votford vratio u igru takođe pogotkom rezerviste Penarande sa bele tačke u 54. minutu. Konačan rezultat postavio je Amond u 65. minutu, dok je Votford meč završio sa igračem manje zbog toga što je Stipe Perica pocrveneo u 89. minutu.

Od Liga Kupa se oprostio i Vest Bromvič Albion koji je kod kuće poražen od Brentforda na penale! Posle regularnih 90 minuta bilo je 2:2, da bi gosti bili precizniji sa bele tačke - 5:4.

Bio je ovo meč u kom je za VBA debitovao nekadašnji reprezentativac Srbije Branislav Ivanović (igrao do 59. minuta), ali i mč u kom su u regularnom delu viđena tri penala i makazice igrača Brentforda Markondesa za 1:1 u 58. minutu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track