ŽIVKOVIĆ OPET ASISTIRAO: PAOK izgubio od Krasnodara (VIDEO)
Foto: Profimedia/Konstantinos Tsakalidis Afp

kvalifikacije ZA LIGU ŠAMPIONA

ŽIVKOVIĆ OPET ASISTIRAO: PAOK izgubio od Krasnodara (VIDEO)

Fudbal -

Srpski fudbaler Andrija Živković odigrao je još jedan odličan meč u dresu solunskog PAOK-a, ali je njegov tim poražen od Krasnodara 2:1 u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Odlično je Živković probio po levoj strani u u 33. minutu je pronašao Dimitriosa Pelkasa u kaznenom prostoru, a ovaj je još bolje regaovao i pogodio za 0:1 nakon što je u 7. minutu promašio penal.

Ipak, PAOK nije vodio na poluvremenu s obzirom na to da je domaćin izjednačio u 39. sa bele tačke. Sjajno je "tukao" Klaeson, tako da srpski golman Živko Živković nije imao šansu da odbrani njegov udarac. Ali vredi pomenuti da je pre tog penala imao dve dobre intervencije kojima je spasio gol svog tima.

U 70. minutu Krasnodar je došao do gola vrednog pobede. Strelac je bio Kabelja, na asistenciju Berga koji je stigao do lopte pre Srbina.

Identičnim rezultatom 2:1, ali u gostima, Salcburg je pobedio Makabi u Tel Avivu i jednom nogom je zakoračio u grupnu fazu Lige šampiona. Domaćin je poveo u 9. minutu preko Bitona, da bi Šobošalaj u 49. iz penala i Okugava u 56. postavili konačan rezultat.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track